Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Kate Wright

Het nieuws mocht deze zomer eindelijk officieel naar buiten. Rio Ferdinand, de inmiddels gestopte Engelse oersterke centrale verdediger, heeft een nieuwe vlam. Deze week staat ze in de schijnwerpers. Ons ballenmeisje is... Kate Wright.

28-08-2017 10:30 door Redactie ELF Voetbal

In het voorjaar maakte The Sun al voor het eerst melding van de relatie van de voormalig Manchester United-ster met de twaalf jaar jongere rondborstige tv-actrice. Foto's van een geheime date bleken het gevolg van een affaire die al langere tijd speelde, nadat de twee elkaar tijdens een vakantie op Dubai hadden ontmoet.Pas vorige maand werd de relatie officieel aangekondigd. Op een vakantie met de familie Ferdinand naar Portugal was Kate op diverse afbeeldingen te zien. Omdat ze ook via de officiële accounts van de familieleden, inclusief die van Rio, werden gepost, hield de twee tortelduifjes geen enkele vorm van geheimzinnigheid meer tegen. Vorige week lanceerde het liefdespaar zelfs een speciaal Instagram-account. Daarop zijn de huidige ervaringen van de twee te zien.Kate is geboren op 3 juni 1991 in Essex. Ondanks haar achternaam is ze geen familie van Mark of Jessica Wright, die tegelijk met haar speelden in de Engelse soapopera The Only Way Is Essex. Daar overigens Towie genoemd. De serie waarmee Kate enorm veel bekendheid vergaarde. Voor die tijd werkte ze als supportmanager in een groot team van een Britse bank.In 2015 kwam ze terecht in Towie, samen met vriend Mike Hassini. Haar eerste optreden was te zien in een speciale Marbella-uitzending, waar ze in haar bikini direct opviel. Haar collega's Chloe Lewis en Gemma Collins kent ze al vanaf haar jeugd. In het voorjaar besloot Kate zelf uit de soapopera te stappen, omdat ze nieuwe wegen wil bewandelen.Vorig jaar lanceerde Kate al een eigen kledingcollectie in samenwerking met online aanbieder Miss Pap. De zogenaamde Party Picks collectie van Kerst 2016 vormde een bestseller. Als zakenvrouw harkt ze nu vele ponden binnen. Daarnaast showt ze zelf ook regelmatig haar badkleding persoonlijk. Om fysiek in topconditie te blijven, is ze dan ook vijf dagen in de week te vinden in de gym.


Ferdinand, tegenwoordig analyticus voor BT Sport, is niet haar eerste vriend. In 2010 ontmoette ze tijdens haar vakantie op Ibiza ene Dan Edgar. Toen ze weer terug waren gekeerd in Essex kregen ze een relatie. In 2014 maakte Edgar zijn opwachting in Towie als electriciën, om nog datzelfde jaar een punt te zetten achter de relatie. Anderhalf jaar geleden gingen ze nog samen op vakantie naar Mexico voor een hereniging, maar besloten ze na terugkomst om als goede vrienden verder te gaan.Al deed Edgar tijdens de speciale Towie-Kerstuitzending van 2016 nog een verwoede poging om Kate opnieuw te veroveren. De knipperlichtrelatie is na de ontmoeting met Ferdinand nu definitief over. Op social media is Kate ook een hit. Ze heeft op Instagram bijvoorbeeld 678.400 volgers en op Twitter heeft ze er bijna 150.000. Aantallen die nog vast en zeker zullen groeien.Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Valencia CF meldt zich in Manchester voor Fosu-Mensah'
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Bebeto?
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Het profvoetbal had een belangrijk aandeel in mijn drugsverslaving"
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Alicia Aylies
quiz Laatste: De WK-finale Quiz!
boulevard Laatste: Mevrouw Mitrovic geniet heerlijk van de zon
cultheld Laatste: Carlos Roa en het einde zonder einde
avonturiers Laatste: Avonturier Rick ten Voorde strijkt neer in IJslandse competitie
superelf Laatste: De SuperELF van Helmondse controleur Tommie van der Leegte
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
X <