Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Layla Anna-Lee

Na een competitieloos weekend gaat de blik over enkele dagen weer op de diverse leagues. De Premier League is in alle opzichten de best bekeken competitie ter wereld. Mooi om eens aan de andere kant van de Noordzee rond te neuzen. De keus viel deze keer op een journaliste. En wat voor één! Ons ballenmeisje is... Layla Anna-Lee.
13-11-2017 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Vorige maand viel ze plotseling weer op. Op The Best FIFA Football Awards in Londen, waar Cristiano Ronaldo voor de vijfde keer werd verkozen tot Wereldvoetballer van het Jaar, was ze een van de twee presentatoren. Het Britse model van Braziliaanse origine zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Regisseur Danny Boyle koos haar in 2012 ook al uit om de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waar ze ook als omroepster van het beachvolleybal optrad, in goede banen te leiden.

Tijdens het FIFA Gala ging een foto viral, waarbij Lee voor aanvang voorover hangend met Cristiano Ronaldo spreekt. "Voor elke liveshow doe ik mijn best om de spelers kort te briefen over wat ik ga vragen. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar ik slaagde er toch in om Cristiano Ronaldo te spreken zo’n minuut voor we live gingen", vertelde ze een dag later.

 

Regram from @soccerbible ? by @curtisjehsta #SoccarBible with my full interview out now!

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

"Hij was schitterend, hij stemde in met al wat ik vroeg. ‘Cristiano, sorry dat het zo snel moet, maar ik wou je laten weten dat ik je een vraag ging stellen over de Puskas Award, dus vraag ik je om de clip goed te bekijken. En zou je ook een antwoord willen geven op een vraag die is ingestuurd door een fan?’, waarop hij zei: ‘Wat je ook vraagt, het komt in orde’."

 

Mornings confuse me. I just woke up and put a bikini on... I'm in Paris?¿!

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

Anna-Lee, op 22 maart 1983 in Londen geboren uit een huwelijk tussen een Iers-Schotse vader en een Braziliaanse moeder, is in Engeland al vele jaren een bekend model annex presentatrice. Op haar zesde jaar was ze al te zien in een commercial van Fairy Liquid en maakten de tv-kijkers al voor het eerst kennis met haar. Haar keuze voor een opleiding viel op de School van Journalistiek in Londen. Een studie die ze met succes doorliep. Ze schrijft nog steeds haar eigen blog en haar journalistieke kwaliteiten zijn ook te lezen in The Huffington Post.

 

End of day play and I'm diving in ??????

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

In 2008 was ze voor het eerst te horen op de televisie. Ze werd door Eurosport gevraagd om commentaar te leveren bij het Europese Kampioenschap BMX. Datzelfde jaar ging ze werken voor OK! Insider, dat verslag deed van zogenaamde rode loper-evenementen. Anna-Lee maakte interviews met diverse beroemdheden, die tevens te lezen waren in het gelijknamige magazine. Twee jaar later blogde ze voor OK! Magazine Online over editie elf van Big Brother. Daardoor nam ze ook deel aan Big Brother's Little Brother.

 

Hashtag Holiday #holiday #bikini #beach

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

In de tussentijd werkte ze freelance mondiaal voor Red Bull TV, versloeg ze Airpower live vanuit Oostenrijk, net zoals het carnaval in Rio de Janeiro en de Wings for Life World Run in Brasilia. Op kinderzender Nickelodeon presenteerde ze het programma Nick Kicks. Ook trad ze als spreekster op tijdens evenementen van de UEFA, adidas, L'Oreal, The Guardian en Sports Industry Group. Daar interviewde ze onder meer grootheden als José Mourinho en Pele. In de tussentijd bracht ze voor Eurosport ook verslag uit van de World Cup Mountainbike.

 

No more bikini profile pic! Winter has arrived x #tvpresenter #sportspresenter #Layla #laylaannalee #bikini #beach

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

Rond het diamanten jubileum van Queen Elisabeth mocht ze voor 20.000 mensen op Trafalgar Square ook de bewuste viering presenteren. Ze stortte zich aansluitend op het rugby en volgde Engeland rond de QBE internationals en de 6 Nations. Voor Goal.com nam ze de presentatie van de Goal Line show op zich, voor de MLS (Major League Soccer) in de Verenigde Staten verzorgde ze de wekelijkse show The Rumour Mill en voor KickTV maakte ze verslag van de Confederations Cup.

Voor KickTV was ze ook verslaggeefster van het WK in Brazilië, waarmee de zender de honderd miljoen views overschreed. In de live show The Dugout van adidas ontving ze dagelijks vele gasten uit de voetbalwereld. Daarbij maakte ze handig gebruik van haar talenknobbel. Ze spreekt vloeiend Portugees, Engels, Spaans en Frans. Daardoor kreeg ze ook een baantje bij de BBC, waar ze kinderen de Franse taal bijbracht in het programma Bite size. Nu heeft ze op YouTube haar eigen wekelijkse serie #MyEPL, waarin ze samenwerkt met de zender Eleven Sports.

Ook verzorgt ze elke zaterdagochtend het kinderkookprogramma The Munch Box op ITV. Dit seizoen presenteert ze voor ESPN voor het eerst de Champions League show Gameday Plus. Ook maakte ze haar opwachting in de voetbalshow Let's Football Live, waarin de Hero Indian Super League centraal staat. Als model heeft ze eveneens een flink cv opgebouwd en verrichte ze werk voor grote merken als Max Factor, Daewoo, Samsung, Bacardi en Kinder Bueno. Anna-Lee, ook al jaren vertegenwoordigd in de FHM Top 100, is tot slot momenteel presentatrice van Cage Warriors op BT Sport.

 

This Sunshine!! Permanently feeling like I'm on holiday and struggling to get anything done

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

In het najaar van 2014 trouwde ze met Richard Cullen en elf maanden later werd ze voor het eerst moeder. Toen werd zoontje Lucas geboren. De twee maken het goed. Al houdt Anna-Lee haar baby buiten haar social media. Daarop heeft ze veel volgers. Op Instagram telt ze er 62.900. Op haar Twitteraccount komt ze tot 52.400 volgers. Zolang ze foto's met bekende sterren en kiekjes in bikini blijft posten, zal dat aantal enkel verder toenemen.

 

Monday’s can kiss my ass... #nailedit #notscared

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) op

 

R&R #Maldives #Niyama

Een bericht gedeeld door Layla Anna-Lee (@laylaannalee) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 3 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <