Laatste nieuws
03.30Twente kan voorronde Champions League ruiken na zege op kampioen gelijke spelen
03.00PSV kan op de snelweg kampioen worden zonder te spelen: is dat erg?
01.50Titelkansen Liverpool krijgen enorme knauw door nederlaag bij Everton in Merseyside Derby
01.15Van Dijk gaat na totale deceptie in op aanstaande komst van Slot naar Liverpool
01.10Wordt PSV vandaag al kampioen? Dit is het eredivisie-programma van speelronde 31
00.35Van 't Schip noemt rode kaart Bergwijn 'niet handig': 'Weet hij dondersgoed'
00.25Excelsior-trainer woedend dat Ajax geen tweede rode kaart kreeg: ‘Weet niet wat de VAR aan het doen was’
00.24Slot op pole position, Van Dijk reageert: 'Kan een Liverpool-coach zijn'
00.08Marten de Roon en scorende Teun Koopmeiners met Atalanta naar Italiaanse bekerfinale
00.07Engelse pers geeft 'langzame' Antony wind van voren: 'Opnieuw gênante vertoning'
00.06Dijkhuizen spuwt gal over Ajax-charge en VAR: "Het is honderd procent rood"

Gisteren

23.59Ten Hag ziet United twee keer incasseren tegen hekkensluiter: 'Onacceptabel'
23.58PSV kan ‘half Europa’ aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent
23.57'PSV zit met half Europa achter verdedigend 'fenomeen' uit België (16) aan'
23.50Ajax-trainer John van 't Schip had rode kaart Steven Bergwijn ‘absoluut niet verwacht’: ‘Het hield niet over vandaag’
23.49Liverpool tussen woede en berusting: 'Willen we wel kampioen worden?'
23.46Jorrel Hato: "Kan weinig positiefs zeggen over de wedstrijd"
23.42John van ’t Schip is zeer verrast door wissel Brian Brobbey: ‘Het is heel gek’
23.40Derksen en Van der Gijp opperen duo als Slot-opvolgers: 'Beter dan in slangenkuil'
23.38Matchwinner Devyne Rensch: "Ik had liever drie punten gehad"
23.35Van 't Schip bevestigt 'probleem' Brobbey: 'Het is gek, er was niks aan de hand'
23.35Van ’t Schip: 'De fitheid van Brobbey is een probleem, het is gewoon gek'
23.35Ajax ontsnapt na rood Steven Bergwijn op valreep aan beschamende thuisnederlaag tegen Excelsior
23.25Atalanta in blessuretijd langs Fiorentina en naar Italiaanse bekerfinale
23.25Ajax ontsnapt aan verlies tegen Excelsior, Europa League-ticket op de tocht
23.24John van 't Schip: "Natuurlijk zijn we teleurgesteld"
23.21Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden
23.18'Krankzinnig slecht en zielig' Ajax weer onder vuur: 'Het is niet te geloven'
23.15Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby
23.15Barcelona hoeft toch geen nieuwe trainer te zoeken: Xavi blijft
23.15Erik ten Hag en Manchester United ontsnappen aan nieuwe blamage na comeback tegen hekkensluiter
23.11Teun Koopmeiners helpt Atalanta met goal aan plek in finale Coppa Italia
23.10Wéér averij voor Liverpool in titelstrijd: Van Dijk onderuit in Merseyside Derby
23.10Kylian Mbappé steelt de show met heerlijke panna, PSG zet grote stap richting landstitel
23.10Twente rekent af met Almere City en blijft op koers naar Champions League-voorronde
Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Paulina Vega Dieppa

Voor de zesde keer heeft Colombia zich gekwalificeerd voor het WK Voetbal. Komende zomer strijdt de ploeg van bondscoach José Pekerman met 31 andere landen voor de mondiale titel. Afgelopen maand werd het nieuwe shirt van de nationale ploeg gelanceerd. Het mannentenue door James Rodriguez. Het vrouwentenue door een Colombiaans fotomodel. Zij staat deze week in de spotlights. Ons ballenmeisje is deze week... Paulina Vega Dieppa.
21-11-2017 15:00 door Redactie ELF Voetbal

De officiële presentatie liet aardig wat stof opwaaien aan het begin van de maand. Kledingsponsor adidas maakte zich niet populair in Colombia. Het Duitse sportmerk huurde voor de presentatie van het nieuwe voetbaltenue oud-Miss Universe en ex-Miss Colombia Paulina Vega Dieppa in, terwijl James Rodriguez het nieuwe voetbalshirt van het mannenteam mocht presenteren. Speelsters en fans van het Colombiaanse vrouwenteam reageerden boos, omdat er niet gekozen was voor een speelster van het nationale elftal.

 

MIREN MI POST ANTERIOR Y AYUDENME CON LOS LIKES PORFA !!!! ???? LINK EN MI BIO!!!!!

Een"Ik heb niets tegen adidas en ik snap dat voetbal van iedereen is", schreef doelvrouw Vanessa Cordoba op sociale media. "Ik kan het zelfs appreciëren dat ze het shirt gaven aan een succesvolle en invloedrijke vrouw om het promoten. Maar uit respect zou een van onze speelsters het eerst moeten gedragen hebben. Zoals spits Catalina Usme bijvoorbeeld." Het nationaal mannenteam schaarde zich achter de opmerkingen, net als vele fans. Adidas gaf geen reden waarom het niet koos voor een vrouwelijke international om het nieuwe tenue te presenteren. bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

"Ik heb niets tegen adidas en ik snap dat voetbal van iedereen is", schreef doelvrouw Vanessa Cordoba op sociale media. "Ik kan het zelfs appreciëren dat ze het shirt gaven aan een succesvolle en invloedrijke vrouw om het promoten. Maar uit respect zou een van onze speelsters het eerst moeten gedragen hebben. Zoals spits Catalina Usme bijvoorbeeld." Het nationaal mannenteam schaarde zich achter de opmerkingen, net als vele fans. Adidas gaf geen reden waarom het niet koos voor een vrouwelijke international om het nieuwe tenue te presenteren.

 

Favorite outfit Ph @andresespinosaphoto

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Vega Dieppa is een beroemdheid in het Zuid-Amerikaanse land. En ook daarbuiten, mede door haar verkiezing tot Miss Universe 2014. De nu 24-jarige schone versloeg in die strijd op 25 januari 2015 in Doral, Florida kandidaten uit meer dan 90 landen. Daarbij ook onze landgenote Yasmin Verheijen, die vierde werd. Het was de tweede keer dat Colombia in de zestigjarige geschiedenis van de schoonheidswedstrijd er met de hoofdprijs vandoor ging. Luz Marina Zuluaga werd in 1958 als eerste Colombiaanse gekroond tot Miss Universe.

 

BREATHE

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Een jaar eerder werd Vega Dieppa al uitgeroepen tot Miss Colombia 2013 in Cartagena. Ze vormde daar de vertegenwoordigster van het departement Atlántico, dat voor de elfde keer met de hoofdprijs ging strijken. De toenmalige studente Bedrijfskunde uit Barranquilla vertelde dat de aanloop naar de Miss Universe en de missverkiezing zelf voor haar de eerste was waar ze aan had deelgenomen. Ze zei ook dat dit haar laatste zou zijn, omdat ze stond te popelen om terug te keren naar Colombia en haar studie weer op te pakken. Maar in de praktijk bleek dat slechts een dreigement.

 

He makes me smile @andresespinosaphoto

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Haar ouders hebben een goede baan. Vader Rodolfo is cardioloog, moeder Laura is ook in de medische wereld actief. Haar opa Gáston Vega is een bekende tenor en oma Elvira Susana werd in 1953 gekroond tot Miss Atlántico. Daardoor stapte Paulina, geboren op 15 januari 1993, ruim zestig jaar later in haar voetsporen. Haar Universeschap legde haar geen windeieren en daardoor bezocht ze bijna de hele wereld: De Bahamas, Ecuador, Italië, Canada, Kazakhstan, Chili, China, Frankrijk, Indonesië, India, Verenigde Staten en nog veel meer landen.


Na haar verkiezing verscheen ze begin februari samen met Miss USA 2014 en Miss Teen USA 2014 op de Mercedes Benz-New York Fashion Week. Daarna hielp ze op 25 februari 2015 mee met de kroning van de winnares van de Puteri Indonesia 2015. Daarna reisde ze door naar Jakarta en Surabaya waar ze een publiciteitsvideo maakte voor YOU•C1000 met voormalige Miss Universes Dayana Mendoza en Olivia Culpo op Bali. Ook trad ze tijdens de World Golf Championships op in het Trump National Doral Miami golf resort.

 

Had a great time at @casacocheradelgobernador ph @andresespinosaphoto ??

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Daarna fungeerde ze als omroepster bij de Women's History Month Event 2015 in New York en verscheen ze als vrijwilligster voor diverse goede doelen. In Nice lanceerde ze via SAGA Cosmetics een nieuwe haarverzorgingslijn, getiteld Miss Universe Style Illuminate by CHI. Voor het nieuwe merk reisde ze ook naar Bologna, Milaan en Toronto. Zowel op het gebied van het beschermen van de rechten van vrouwen alsmede de bestrijding van HIV en AIDS zet ze zich sindsdien volop in voor de medemens.

 

These vibes ?

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op 20 april 2015 werd ze officieel benoemd tot het officiële gezicht van het kledingmerk Falabella. Om haar verkiezing verder luister bij te zetten, was ze aansluitend in Azië en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika te zien op diverse gala's en evenementen die verwand waren aan haar Miss Universeschap. Maar op 27 juni 2015 reisde ze ook naar Almaty, Kazakhstan, om als Master of Ceremony bij het VII Opera Ball op te treden.

 

Nuestra cita es esta noche a las 8:00 pm por @caracoltv ?? #aotronivel

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op 8 september 2015 verscheen Vega Dieppa als officiële gast tijdens de oefeninterland tussen Colombia en Peru in de Red Bull Arena van Harrison, New Jersey. Ook was te zien in de Angel Sanchez Show, Concept Korea Show, Axe en Esquire Show, Zang Toi Show, Nicholas K Show. Daarna kwamen daar nog de Shenzhen Show, Sherri Hill Show en de Australische Evening & Bridal Wear Show bij. Samen met Roberto Carlos verscheen ze op 18 november 2015 ook als gastvrouw op de Latin GRAMMY Person of the Year Awards in Las Vegas, Nevada.

 

Second day in the island ! ( my hand has it’s own personality) @hotelmajagua

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op dit moment is ze ook nog steeds druk in showbizzland. Ze presenteert al een jaar lang het programma A Otro Nivel op Canal Caracol, ze is model van Falabella, adidas, Pantene en BMW en inmiddels ook internationale ambassadrice van de organisatie Stop Hunger Now. Haar avonturen zijn te volgen op haar Instagram-pagina (instagram.com/paulinavegadiep, 3,5 miljoen volgers), Facebook-pagina (PaulinaVegaOfficial, 3.552 volgers) en Twitter-account (PaulinaVegaDiep, 324.376 volgers). Zolang ze doorgaat met het posten van diverse leuke foto's, zullen die aantallen enkel nog verder groeien.




Aanmelden
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... David de Gea?
superelf Laatste: Superelf Wout Brama, Twents boegbeeld
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <