Laatste nieuws
17.57FCUpdate in het kort: FC Utrecht heeft tweede zomeraanwinst binnen
17.55Van 't Schip duidelijk over motivatie: 'Voetballen voor meer dan alleen plek vijf'
17.53‘Ajax houdt PSV-target Debast in de gaten, maar geniet stevige concurrentie’
17.53Italiaans gerucht: Ajax komt uit bij voormalig PSV-target voor verdedigende impuls
17.44Excelsior-doelman Alblas (29) stopt na derde zware blessure
17.43Oud-ploeggenoot pakt Robinho en Dani Alves aan: ‘Als het mijn dochter was...’
17.38Manchester United stuurt afgezanten naar Real Madrid voor gesprekken over spits
17.38'Manchester United meldt zich in Madrid voor verrassende zomertransfer'
17.38Kökçü en Schmidt sluiten vrede: 'Niet zijn intentie om ruis te veroorzaken'
17.35Messi doet boekje open over toekomst: 'Dan zal ik zelf de knoop doorhakken'
17.23Advies voor Vinícius: 'Opstootjes zijn er altijd, daar moet je boven staan'
17.23Parejo voorziet veelbesproken Vinícius van advies: 'Daar moet je boven staan'
17.23Elfrink: ‘Sergiño Dest kan absolute grootverdiener worden bij PSV’
17.17VP-voetbalkantine: 'Zonder Henderson maakt Ajax geen kans in de klassieker'
17.12Tonali opnieuw in de problemen: Newcastle blijft middenvelder desondanks steunen
17.07'Bayern ziet voormalig Man United-coach als beste alternatief voor Alonso'
16.53'Ajax-flop in beeld bij AS Roma: Italianen bereiden zich voor op vertrek Lukaku'
16.53FC Den Bosch-investeerders houden het voor gezien: Amerikanen trekken zich terug
16.48Oosting baalt van situatie Brenet: 'Veel mensen zullen het niet verwachten...'
16.43Dyche snapt Southgate niet en heeft update over Danjuma
16.36Sandro Tonali moet vrezen voor nog langere schorsing nadat hij ook gokte als speler van Newcastle United
16.35Bayern ziet in voormalig trainer Man United beste alternatief voor Xabi Alonso
16.24MVV voorkomt transfervrij vertrek tweetal: 'Kapitaal staat op het veld'
16.22Pak 50x je inzet als PSV zaterdag wint op bezoek bij NEC!
16.21Kökcü in genade aangenomen bij Benfica na gesprek met Schmidt
16.2099-voudig FC Utrecht-rechtsback staat voor vertrek na aantrekken Horemans
16.16Onherkenbare Nicklas Bendtner volgt Kenneth Perez op als analist
16.11'Bayern wijst alternatief voor Alonso aan en zet streep door grote namen'
16.07Toch grotere selecties op het EK? UEFA gaat erover in gesprek met bondscoaches
15.53'Manchester United stelt nieuwe prioriteit: Real Madrid-spits in beeld'
15.53Panenka | ‘Het kan twee kanten op met Santiago Giménez: of Atlético Madrid of Sporting Gijón’
15.50Van 't Schip licht overwegingen rondom Brobbey toe: 'Je weet dat het fout kan gaan'
15.48Cristiano Ronaldo showt met een Ferrari van 2,4 miljoen euro zijn nieuwste ‘ruimteschip’
15.35Volgend hoofdstuk in Italiaans gokschandaal: Tonali wacht nieuwe schorsing
15.22Een buitenlandse topwedstrijd bezoeken? Koop je kaarten in de ticketshop!
Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Paulina Vega Dieppa

Voor de zesde keer heeft Colombia zich gekwalificeerd voor het WK Voetbal. Komende zomer strijdt de ploeg van bondscoach José Pekerman met 31 andere landen voor de mondiale titel. Afgelopen maand werd het nieuwe shirt van de nationale ploeg gelanceerd. Het mannentenue door James Rodriguez. Het vrouwentenue door een Colombiaans fotomodel. Zij staat deze week in de spotlights. Ons ballenmeisje is deze week... Paulina Vega Dieppa.
21-11-2017 15:00 door Redactie ELF Voetbal

De officiële presentatie liet aardig wat stof opwaaien aan het begin van de maand. Kledingsponsor adidas maakte zich niet populair in Colombia. Het Duitse sportmerk huurde voor de presentatie van het nieuwe voetbaltenue oud-Miss Universe en ex-Miss Colombia Paulina Vega Dieppa in, terwijl James Rodriguez het nieuwe voetbalshirt van het mannenteam mocht presenteren. Speelsters en fans van het Colombiaanse vrouwenteam reageerden boos, omdat er niet gekozen was voor een speelster van het nationale elftal.

 

MIREN MI POST ANTERIOR Y AYUDENME CON LOS LIKES PORFA !!!! ???? LINK EN MI BIO!!!!!

Een"Ik heb niets tegen adidas en ik snap dat voetbal van iedereen is", schreef doelvrouw Vanessa Cordoba op sociale media. "Ik kan het zelfs appreciëren dat ze het shirt gaven aan een succesvolle en invloedrijke vrouw om het promoten. Maar uit respect zou een van onze speelsters het eerst moeten gedragen hebben. Zoals spits Catalina Usme bijvoorbeeld." Het nationaal mannenteam schaarde zich achter de opmerkingen, net als vele fans. Adidas gaf geen reden waarom het niet koos voor een vrouwelijke international om het nieuwe tenue te presenteren. bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

"Ik heb niets tegen adidas en ik snap dat voetbal van iedereen is", schreef doelvrouw Vanessa Cordoba op sociale media. "Ik kan het zelfs appreciëren dat ze het shirt gaven aan een succesvolle en invloedrijke vrouw om het promoten. Maar uit respect zou een van onze speelsters het eerst moeten gedragen hebben. Zoals spits Catalina Usme bijvoorbeeld." Het nationaal mannenteam schaarde zich achter de opmerkingen, net als vele fans. Adidas gaf geen reden waarom het niet koos voor een vrouwelijke international om het nieuwe tenue te presenteren.

 

Favorite outfit Ph @andresespinosaphoto

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Vega Dieppa is een beroemdheid in het Zuid-Amerikaanse land. En ook daarbuiten, mede door haar verkiezing tot Miss Universe 2014. De nu 24-jarige schone versloeg in die strijd op 25 januari 2015 in Doral, Florida kandidaten uit meer dan 90 landen. Daarbij ook onze landgenote Yasmin Verheijen, die vierde werd. Het was de tweede keer dat Colombia in de zestigjarige geschiedenis van de schoonheidswedstrijd er met de hoofdprijs vandoor ging. Luz Marina Zuluaga werd in 1958 als eerste Colombiaanse gekroond tot Miss Universe.

 

BREATHE

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Een jaar eerder werd Vega Dieppa al uitgeroepen tot Miss Colombia 2013 in Cartagena. Ze vormde daar de vertegenwoordigster van het departement Atlántico, dat voor de elfde keer met de hoofdprijs ging strijken. De toenmalige studente Bedrijfskunde uit Barranquilla vertelde dat de aanloop naar de Miss Universe en de missverkiezing zelf voor haar de eerste was waar ze aan had deelgenomen. Ze zei ook dat dit haar laatste zou zijn, omdat ze stond te popelen om terug te keren naar Colombia en haar studie weer op te pakken. Maar in de praktijk bleek dat slechts een dreigement.

 

He makes me smile @andresespinosaphoto

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Haar ouders hebben een goede baan. Vader Rodolfo is cardioloog, moeder Laura is ook in de medische wereld actief. Haar opa Gáston Vega is een bekende tenor en oma Elvira Susana werd in 1953 gekroond tot Miss Atlántico. Daardoor stapte Paulina, geboren op 15 januari 1993, ruim zestig jaar later in haar voetsporen. Haar Universeschap legde haar geen windeieren en daardoor bezocht ze bijna de hele wereld: De Bahamas, Ecuador, Italië, Canada, Kazakhstan, Chili, China, Frankrijk, Indonesië, India, Verenigde Staten en nog veel meer landen.


Na haar verkiezing verscheen ze begin februari samen met Miss USA 2014 en Miss Teen USA 2014 op de Mercedes Benz-New York Fashion Week. Daarna hielp ze op 25 februari 2015 mee met de kroning van de winnares van de Puteri Indonesia 2015. Daarna reisde ze door naar Jakarta en Surabaya waar ze een publiciteitsvideo maakte voor YOU•C1000 met voormalige Miss Universes Dayana Mendoza en Olivia Culpo op Bali. Ook trad ze tijdens de World Golf Championships op in het Trump National Doral Miami golf resort.

 

Had a great time at @casacocheradelgobernador ph @andresespinosaphoto ??

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Daarna fungeerde ze als omroepster bij de Women's History Month Event 2015 in New York en verscheen ze als vrijwilligster voor diverse goede doelen. In Nice lanceerde ze via SAGA Cosmetics een nieuwe haarverzorgingslijn, getiteld Miss Universe Style Illuminate by CHI. Voor het nieuwe merk reisde ze ook naar Bologna, Milaan en Toronto. Zowel op het gebied van het beschermen van de rechten van vrouwen alsmede de bestrijding van HIV en AIDS zet ze zich sindsdien volop in voor de medemens.

 

These vibes ?

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op 20 april 2015 werd ze officieel benoemd tot het officiële gezicht van het kledingmerk Falabella. Om haar verkiezing verder luister bij te zetten, was ze aansluitend in Azië en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika te zien op diverse gala's en evenementen die verwand waren aan haar Miss Universeschap. Maar op 27 juni 2015 reisde ze ook naar Almaty, Kazakhstan, om als Master of Ceremony bij het VII Opera Ball op te treden.

 

Nuestra cita es esta noche a las 8:00 pm por @caracoltv ?? #aotronivel

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op 8 september 2015 verscheen Vega Dieppa als officiële gast tijdens de oefeninterland tussen Colombia en Peru in de Red Bull Arena van Harrison, New Jersey. Ook was te zien in de Angel Sanchez Show, Concept Korea Show, Axe en Esquire Show, Zang Toi Show, Nicholas K Show. Daarna kwamen daar nog de Shenzhen Show, Sherri Hill Show en de Australische Evening & Bridal Wear Show bij. Samen met Roberto Carlos verscheen ze op 18 november 2015 ook als gastvrouw op de Latin GRAMMY Person of the Year Awards in Las Vegas, Nevada.

 

Second day in the island ! ( my hand has it’s own personality) @hotelmajagua

Een bericht gedeeld door Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) op

Op dit moment is ze ook nog steeds druk in showbizzland. Ze presenteert al een jaar lang het programma A Otro Nivel op Canal Caracol, ze is model van Falabella, adidas, Pantene en BMW en inmiddels ook internationale ambassadrice van de organisatie Stop Hunger Now. Haar avonturen zijn te volgen op haar Instagram-pagina (instagram.com/paulinavegadiep, 3,5 miljoen volgers), Facebook-pagina (PaulinaVegaOfficial, 3.552 volgers) en Twitter-account (PaulinaVegaDiep, 324.376 volgers). Zolang ze doorgaat met het posten van diverse leuke foto's, zullen die aantallen enkel nog verder groeien.




Aanmelden
jukebox Laatste: DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)
avonturiers Laatste: Freek Schipper mag zich een Chinese local noemen: “Fans riepen telkens ‘hipet’, bleek dat mijn Chinese naam”
superelf Laatste: Niklas Tarvajärvi: "Hij was niet technisch, niet snel, niet heel sterk, maar schoot wel alles erin"
kleedkamerhumor Laatste: Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m’n gezicht"
transfergeruchten Laatste: Ocampos na 113 minuten weg bij Ajax?
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
Privacyverklaring
X <