Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Jena Frumes

Twee wedstrijden gespeeld, twee doelpunten. Voor Jesse Lingard is het seizoen uitstekend begonnen. Voor de aanvaller van Manchester United niet alleen op voetbalgebied. Ook op liefdesgebied. Hij heeft sinds kort een relatie met een Amerikaans lingeriemodel. Op haar zijn onze schijnwerpers gericht. Het ballenmeisje van deze week is... Jena Frumes.
09-01-2018 11:15 door Redactie ELF Voetbal

De foto op zijn verjaardag liet alle twijfels definitief achter. Speciaal voor haar nieuwe liefje vloog Frumes over van Los Angeles naar Manchester om op 15 december de 25e verjaardag van Lingard persoonlijk mee te maken. Ze kwam niet met lege handen. Speciaal voor Lingard had ze een reusachtige taart laten maken, waarop een grote foto van de aanvaller in het shirt van de Mancunians was te zien. De buitenwereld mocht dat weten.

 

Smoother than a fresh jar of skippy??

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Niet veel later zagen we een sexy dansende Frumes in de keuken van Lingard. De Engelse international postte een foto van het tafereel ook op zijn social media. De aanvaller wordt daarbij ook letterlijk versierd door ballonnen die de letters 'J LINGZ' vormen. Daarmee is er definitief sprake van een beroemd liefdeskoppel. In de Verenigde Staten is het 24-jarige model niet alleen bekend vanwege haar poserende foto's in bikini, maar ook als actrice. Zo speelde ze al in Mango & Guava (2016) and Jeremih: I Think of You (2017).

 

Pure bliss.? Thank you God for my happiness & these beautiful sunsets.

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Frumes werd op 21 september 1993 geboren in Union Beach, New Jersey. Daar groeide ze op met haar zus en bezocht ze de middelbare school. Daarna ging ze naar de North Carolina Central University in Raleigh, waar ze de studies theater en dans volgde. Het was de uitdrukkelijke wens van haar ouders om haar studies af te ronden, zodat ze altijd iets achter de hand had.

 

In the waves of change we find our true direction. ?? ? #inspirationalQuoteOnAPicOfMyTush

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Maar dat liep allemaal in de soep toen Frumes naar Los Angeles, waar ze overigens nog steeds woont, verhuisde. Ze haalde al snel enkele modellenopdrachten binnen. Met name voor bikinishoots, die haar geen windeieren legden. Maar de reden van haar verhuizing lag toch in haar acteervoorkeur. Daarbij werd ze geholpen door Nick Cannon, de voormalige man van zangeres Mariah Carey. Cannon werd in die tijd haar vriendje.

Hij hielp haar met een rol in de comedy Wild N' Out, dat in de Verenigde Staten een goed bekeken serie was en haar doorbraak betekende. Voor de audities liet ze weten dat ze een goede vriend had die werkzaam was in Los Angeles, die haar ook op de achtergrond steunde. Achteraf een leugen. Op YouTube zijn overigens ook diverse video's van haar te zien, de meeste van haar fotoshoots. Ook van haar rol in de videoclip Ah Yeah van Jacob Latimore.

 

I need a Miami trip ASAP! Who’s down?

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Aanvankelijk was ze als Amerikaanse met name geïnteresseerd in de ruigere sporten. Ze is een groot boxfan. Een sport die ze zelf ook beoefent. Net zoals op haar social media vele foto's en filmpjes zijn te zien van work-outs. Ook volgt ze de NFL op de voet. Zelfs zo erg dat ze in 2015 een relatie aanknoopte met ster Antonio Brown. In april 2017 zouden de twee tortelduifjes gaan samenwonen, maar toen maakte hij het uit.

 

Thinking about going back to this hair style for a bit? Should I?

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Brown keerde terug naar zijn ex-geliefde Chelsie Kyriss. Dat maakte Frumes helemaal razend. Ze postte de tekst "When you get used for a publicity stunt by someone you genuinely liked just to p*** their ex off, that's life I suppose" op Twitter. En dat niet alleen. Ze zette in een nieuwe tweet zijn mobiele nummer op het sociale medium, zodat hij dagenlang werd overladen met telefoontjes, appjes en andere spam.

 

@fashionnova X cleaning vibes?

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Lingard was ruim een jaar vrijgezel voordat hij een relatie aanknoopte met Frumes. Ruim twaalf maanden ging hij met Emma Hyde, die een jaar eerder nog tweede werd tijdens de Miss Rochdale verkiezing. Ze zouden gaan trouwen, toen Lingard haar dumpte. Sinds dat moment was er geen nieuwe relatie van Lingard meer bekend. Tot vorige maand natuurlijk.

 

You make me a better me, I make you a better you..?

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) op

Op social media heeft Frumes, die ook een hond met de naam Yoda bezit, inmiddels vele volgers. Haar Instagram-pagina knalt eruit met ruim 2,7 miljoen (!) volgers. Op Twitter telt haar account ruim 79.100 volgers en haar Facebookpagina is nu precies 119.349 keer geliket. Prachtige aantallen. Haar relatie met Lingard zal die aantallen alleen maar laten groeien. En de foto's doen de rest. Go for it!

 

This @fashionnova outfit??

Een bericht gedeeld door Jena (@jenafrumes) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 12 2018Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Richard Jensen (Roda JC Kerkrade)
transfergeruchten Laatste: 'Ajax zit achter Nigeriaans supertalent aan'
boulevard Laatste: Mevrouw Rugani schittert op Kerstbal Juventus
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Niklas Tarvajärvi?
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Fortuna Sittard
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Adriana Pozueco
cultheld Laatste: Lord Bendtner: edelman in onderbroek
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <