Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Mayte Rodríguez

Gaat ie nu weg of gaat ie nu niet weg? De situatie rond Alexis Sánchez zal nog tot de laatste dag van januari onzeker zijn. Voorlopig gaat de Chileense spits door met scoren in het shirt van Arsenal. Sinds vorig jaar heeft de aanvalsleider een nieuwe vlam. Een mooie reden om haar in de schijnwerpers te zetten. Deze week is ons ballenmeisje... Mayte Rodríguez.
15-01-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal

De relatie werd openbaar toen de twee een foto postten van een helikoptervlucht. Dat gebeurde enkele dagen na het einde van de Confederations Cup afgelopen zomer. Chili bereikte daarin de finale tegen Duitsland, maar strandde daar uiteindelijk ook. Sánchez kwam toch als winnaar uit de strijd bleek achteraf. Dat de twee in Rusland een relatie kregen, lijkt niet vanzelfsprekend. Dus de vonk is al eerder overgeslagen. Wanneer is niet duidelijk.

 

???

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

Mayte Andrea Rodríguez Arregui is geboren op 25 januari 1989 in Santiago de Chile, de hoofdstad van Chili. Ze is de dochter van actrice Carolina Arregui en directeur Óscar Rodríguez Gingins. Ze was de derde in de rij van drie kinderen. Óscar en Miguel Ángel waren al op de wereld gezet. Vanwege haar ouders wist ze natuurlijk al vanaf jongs af aan wat haar droom was: actrice worden.

 

Mismo cielo distintos mapas ? #freedom #mar #amar

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

Al op haar twaalfde was ze voor de eerste keer te zien op televisie. Ze was onderdeel van de jeugdcast van het programma Música libre op de Chileense zender Canal 13. Als actrice kreeg ze haar eerste rol in de serie BKN in 2005. Zestien jaar was ze toen. Als volwaardig actrice in een film verscheen ze in 2010 voor de eerste keer op het witte doek. Dat gebeurde in Feroz.

Daarna was ze ook nog te zien in La Sexóloga (2012) en Socias (2013). Ook speelde ze tussen 2011 en 2016 in de serie Infiltradas. Op de set ontmoette ze Tiago Correa, met wie ze in 2011 een relatie kreeg. Dat gebeurde daarna ook met haar tegenspeler Juan Falcón in Residente. Die relatie strandde vorig jaar. In de tussentijd speelde ze ook in een rol in diverse reclamecampagnes. Haar bekendste drie: Falabella (2011), Fitness (2014) en Peugeot (2016).

 

? Como no iba a llover , si la niña que lleva el cielo en los ojos está enamorada del mar..

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

Rodríguez staat ook bekend als een grote hondenliefhebster. Op haar social media zijn vele, vele foto's te vinden van haar viervoeter. Die mag zelfs het zwembad in om te zwemmen. Ook bij afspraken buiten de deur gaat het beestje vaak mee. Ook steekt ze regelmatig haar helpende hand uit bij acties waar geld op wordt gehaald voor welvaartsorganisaties die iets betekenen voor honden.

 

Que la vida me perdone las veces que no la viví

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

Nu hebben de twee bijna meest bekende Chilenen een relatie. Afgelopen zomer gingen ze elkaar plotseling volgen op alle social mediakanalen. Iets dat al opviel. De bekendmaking van de helikoptervlucht vormde de eerste gezamenlijke foto op social media, die door het delen van beide kanalen bijvoorbeeld door 6,6 miljoen mensen op Instagram kon worden bekeken. Bij de openingswedstrijd van het seizoen van Arsenal tegen Leicester City zat Rodríguez ook op de tribune van het Emirates Stadium.

 

?

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

In de tussentijd zien we regelmatig gezamenlijke kiekjes opduiken. Na Laia Grassi en Valentina Roth is nu Rodríguez de derde serieuze vriendin van Sánchez. Op haar Instagram-account @mmayte_rodriguez heeft ze nu ruim 542.100 volgers. Op Twitter @mmayte_rodriguez telt ze ruim 32.000 belangstellenden die van haar bezigheden op de hoogte willen worden gehouden en op Facebook kent haar pagina 11.579 likes.

Mocht Sánchez straks inderdaad verkassen naar Manchester City of wellicht toch Bayern München? Dan zal dat totale aantal door de supportersachterban zeker nog verder groeien. Het wordt afwachten van welke. Maar zolang ze leuke foto's post en zomerse video's plaatst, komt dat zeker goed!

 

@carterasecret / @estudiofe @javieyzaguirre @aledelsante @clauillanes ? #chocolate

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) op

 

?♥? #lafelicidade #sur #nadarynadar

Een bericht gedeeld door Mayte Rodriguez (@mmayte_rodriguez) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 3 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <