Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Lara Álvarez

Het draait dit seizoen nog niet lekker bij Real Madrid. Zaterdagavond wist De Koninklijke opnieuw niet te winnen. Deze keer lukte het niet bij Levante. De verdedigers moeten de laatste tijd steeds vaker voor de doelpunten zorgen. Zoals Sergio Ramos. Zijn huidige vriendin hebben we al gehad in de rubriek. Zijn exen nog niet. Dat maken we deze week goed. Ons ballenmeisje is... Lara Álvarez.
05-02-2018 12:30 door Redactie ELF Voetbal
Journaliste, actrice, presentatrice. Vul het maar in en het zal zeer waarschijnlijk op de CV van Lara Álvarez prijken. De Spaanse schone is niet alleen knap, maar ook allround en multifunctioneel. Voordat Sergio Ramos zijn huidige bloedmooie vriendin Pilar Rubio aan de haak sloeg, ging de spijkerharde centrale verdediger met de nu 31-jarige Spaanse. De twee hadden een intieme, heftige relatie.
De 1,74 meter lange Álvarez kwam op 29 mei 1986 ter wereld in Gijón, als kind van Raúl Álvarez Cuervo en Gracia González Ordóñez. Ze heeft één oudere broer, Bosco genaamd. Ze wist al vroeg wat ze wilde worden. Na haar studie aan de Inmaculada in Gijón vervolgde ze haar opleiding aan de Universiteit van Vilanueva. Daar studeerde ze af als journaliste. Eén van haar leraren daar was Nieves Herrero die haar benaderde met de vraag of ze mee wilde werken aan het tv-programma Hoy por ti de Telemadrid. Negentien jaar was ze toen.
Ze had al ervaring op de televisie door een rol te vertolken in de reclamecampagne Tiempo BBDO, die te zien was op MTV. Ze danste op het nummer Amo a Laura —pero esperaré hasta el matrimonio—, een parodie op voorhuwelijkse kuisheid. Uitgevoerd door de fakeband Los Happiness. In 2010 maakte ze voor het eerst echt haar opwachting als presentatrice. Dat gebeurde in het programma Ahorro y finanzas, uitgezonden op TeleAsturias en in dezelfde rol was ze ook te zien in het programma Animax Comandos op de zender Animax.
Haar debuut in de sportwereld maakte ze in datzelfde jaar. Ze werd toegevoegd aan de crew van Marca Gol, dat al bestond uit Enrique Marqués en Juan Antonio Villanueva en te zien was op Marca TV. Ook werd ze toegevoegd aan de set van het programma Tiramillas op Cadena. Op 21 december kon ze ook La Sexta Deportes aan haar CV toevoegen. Directeur Felipe del Campo van Marca TV vroeg haar zelfs als persoonlijke assistente.

??? esto se acaba... #keepitsimple

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Op 11 juli 2011 maakte ze bekend dat ze overstapte naar tv-station Cuatro. Daar maakte ze reportages voor het programma Qué quieres que te diga. Maar dat avontuur draaide uit op een mislukking. Het programma werd al snel van de buis gehaald. Van september 2011 tot februari 2012 presenteerde ze de nachteditie van Deportes Cuatro, waarna ze haar carrière vervolgde bij het nieuwe omroepteam van MotoGP.
Op 26 februari 2013 werd ze officieel voorgesteld om samen met Marco Rocha de wedstrijden in de MotoGP te gaan verslaan. Die zomer maakte ze voor het tweede seizoen haar opwachting in Jugones en sloot ze op projectbasis een contract met de tv-zender Cadena. Eind augustus 2014 werd bekend dat ze als co-presentatrice ging optreden bij het ochtendprogramma Espeje público, te zien op Antena 3. Ook op de radio was ze daarna in de ochtend te horen. M80 Radio strikte haar.

??? S E L V Á T I C A ??? ? @elecamcam ?

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Telecinco haalde haar binnen voor het programma Supervivientes en later Pasaporte. Het einde van de reeks miste ze. Haar baas besloot Álvarez rust te geven, omdat ze overwerkt was geraakt. Laura Lobo werd haar vervangster. In september 2015 werd ze nog gestrikt als medepresentatrice voor Límite 48 horas de Gran Hermano (Big Brother) en een jaar later nam ze de microfoon ter hand als co-presentatrice van een nieuwe reeks.

??... ? ... ??

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

In maart 2017 nam ze deel aan het programma Dani & Flo, dat werd gepresenteerd door Florentino Fernández en Dani Martinez. Van augustus stamt haar laatste wapenfeit. Toen werd ze gevraagd om als nieuwe presentatrice in dienst te komen van Cuatro. Ze was nu ook te zien als actrice in de tv-serie Viva la Vida, waarin ze in een gastrol zichelf speelde. In Spanje deed ze datzelfde in Hoy por tí (2006), Aída (2013), Ser friki (2014), Pasapalbra (2015) en Todo va bien (2015).

?? diles que no estoy... ?? #enjoy #beach #aquimequedo

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Na het stranden van haar relatie met Sergio Ramos sloeg Álvarez al snel Fernando Alonso aan de haak. De breuk met de tweevoudig Wereldkampioen Formule I volgde na twee jaar in het voorjaar van 2016. Nu is ze vooral zoekende en brengt ze veel vrije tijd door met haar labrador. Filmpjes en foto's daarvan vinden we uitgebreid terug op haar social media. Op Twitter heeft ze 147.740 volgers en op Instagram is de teller al de 851.500 gepasseerd. Gigantische aantallen. Op de foto's afgaande ook niet helemaal vreemd natuurlijk.

??LA VIDA SALVAJE??

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Si el viento deja de soplar... ?? R E M A ?? #keepitsimple

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Trágame tierra y escúpeme en la playa. Boracay, por ejemplo...?

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

Cuando nada es seguro, todo es posible... ?? ? @rbnfdz

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) op

?? F E E L G O O D ?? ? by @mayte1969 ?

Een bericht gedeeld door Lara Álvarez (@laruka) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 3 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <