Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Erin Borini

Zijn naam dook donderdagavond plotseling op in de Europa League. Fabio Borini zette de 0-3 eindstand voor zijn ploeg AC Milan op het scorebord bij Ludogorets Razgrad. Een mooie aanleiding om zijn wederhelft in picture te zetten. Deze week is ons ballenmeisje... Erin O'Neill.
19-02-2018 11:30 door Redactie ELF Voetbal

Of eigenlijk Erin Borini, want in juni 2015 stapte het Engelse fotomodel in het huwelijksbootje met de Italiaanse spits. Vanaf dat moment draagt de dertigjarige brunette de achternaam van haar man. Altijd handig als model die opereert in een wereld, waarin Italië een zeer belangrijke rol speelt.

 

Dreaming of formentera and sun.. ?????..

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

Borini is geboren in Liverpool. Ze groeide op in de schaduw van de prachtige en reusachtige Kathedraal van Liverpool, waar de zetel van de Anglicaanse bisschop van Liverpool is gevestigd. Al tijdens haar periode op de middelbare school, ze ging naar de Liverpool College, haalde ze haar eerste opdrachten als commercieel model binnen.

Op haar zeventiende werd ze gescout door het topmodellenbureau Models 1, maar wees ze het aanbod om al vroeg te stralen als model af. "Ik wilde altijd model worden. Vanaf mijn twaalfde al, toen mijn zus Orla (die als twee druppels water op haar lijkt, red.) bij Storm was. Maar ik nam mijn school ook altijd erg serieus."

 

My happy place! ????

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

"Op het moment dat ik fashion marketing ging studeren aan de Universiteit, wist ik van mezelf dat ik model wilde worden. Maar ik geloofde onvoldoende in mezelf en ik was te nerveus om mezelf op de voorgrond te zetten." Na het binnenhalen van haar bull op de universiteit stond ze voor de keuze: nu of nooit?

 

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

"Kies ik ervoor om het te gaan proberen als model? Of ga ik een baan zoeken die bij mijn afstuderen past? Ik besloot een ronde te maken voorbij bureaus in Manchester, tekende een contract bij Industry People en toen had ik geen keuze meer. Ik maakte al snel weken van vijf tot zes dagen."

 

Thanks so much @spottedonceleb for the bikini! ?????? love it! @forloveandlemons #formentera

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

Een moment waarvan ze nog nooit een seconde spijt had. Ze kreeg al snel opdrachten voor fotocampagnes van grote namen als John Lewis, Matalan, La Perla en Veet. Ook kreeg ze enkele vaste cliënten, die haar herhaaldelijk voor diverse opdrachten vastlegden.

 

Grateful.. ????

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

TV-commercials en persshoots voor Look Again home shopping leidden ertoe dat ze werd vastgelegd voor een grote campagne voor het grote badpakkenmerk Swimwear 365. Daardoor was Erin terug te vinden in de bekendste rubriek van GQ magazine Hottie of the Week.

Ook buiten de grenzen werd haar schoonheid ontdekt. Met name in Spanje, waar ze onder meer een uitnodiging ontving voor een fotoshoot voor Vogue Beauty. "Ik werkte daar veel, omdat ik ook een beetje Spaans leek. Maar mijn familie is van Ierse komaf en ik heb licht gekleurde ogen. Dat is onwerkelijk voor hen. In Engeland zal niemand dat tegen je zeggen."

 

Coconuts in Kerala ! Our time on the house boat! #bucketlist #kerala #houseboat #frizzyhead

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

Om badpakkenmodel te kunnen blijven, moet ze in een goede conditie blijven. Ondanks dat haar natuurlijke kledingmaat 8 daarvoor ideaal is. "Als je een hoofdmodel bent, moet je fit zijn en de maten 4 tot 6 allemaal kunnen dragen. Iets dat ik nooit wilde. Ik heb bredere heupen en daarom ben ik zo goed in lingerie- en badkleding."

 

Just before it pissed down ??? #maldives

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

"Ik moet zeker opletten met wat ik eet, maar ik hoef mezelf niet uit te hongeren. Ik probeer gewoon om gezond te blijven en maak daarvoor in het eten beslissingen. Ik zal niet een extra keer mijn vork in het ijs zetten. Ik neem voeding met lage vetten en altijd magere melk. Dat soort kleine dingen."

Sinds haar vijde levensjaar is ze al fan van Liverpool en bezocht ze samen met haar vader wedstrijden van The Reds. "Maar een relatie met een voetballer van Liverpool was wel het laatste dat in mijn gedachten opkwam. Vooral die match fotomodel - voetballer. Ik vond dat zo cliché, haha." Maar twee weken, nadat Borini zijn handtekening onder een contract bij Liverpool had gezet, ontmoetten de twee tortelduifjes elkaar al.

 

Sun is a distant memory today... ?

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

Nadat ze elkaar tegenkwamen in het uitgaansleven bleven ze contact onderhouden. Toen Borini een jaar later werd verhuurd aan Sunderland, verhuisde ze mee naar het noorden van Engeland. "Het was mijn drukste jaar uit het leven. Een jaar van ontzettend veel reizen." Dat deed ze uiteindelijk allemaal niet voor niets.

 

Total was a good day ??? thank you always ..

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

In de zomer van 2014 vroeg Borini haar op de Turks en Caicos Eilanden ten huwelijk. De heugelijke plechtigheid vond een jaar later in Italië plaats. De huwelijksreis ging naar Dubai. Ook de jaren daarna werden nog enkele mooie vakanties aangedaan en bezocht Erin voor haar werk landen als de Malediven, de Bahama's, Turkije en India.

 

FB .. would like to be here now..

Een bericht gedeeld door Erin Borini (@erin_borini) op

Ook op social media is Erin een hit. Maar dat is niet vreemd als bijvoorbeeld haar foto's op Instagram worden bekeken. Op het fotomedium heeft ze liefst ruim 28.500 volgers. Dat aantal zal vast en zeker nog verder groeien. Bellissimo!Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 3 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <