Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Maeva Denat

Heugelijk babynieuws twee weken geleden. David Ginola is op zijn 51e voor de vierde keer vader geworden. Moeder is deze keer een Frans model, dat ruim 22 jaar jonger is. Een prachtig model. Een mooie reden om haar in de schijnwerpers te zetten. Ons ballenmeisje is deze week... Maeva Denat.
05-03-2018 13:45 door Redactie ELF Voetbal

Voor het fotomodel is het dochtertje uit haar relatie met Ginola haar tweede kind. Ze heeft al een dochter van nu acht jaar. De naam van die vader is niet openbaar gemaakt. Ginola heeft op zijn beurt al een zoon van 26 jaar, Andrea geheten. Hij is nu zaakwaarnemer. Dochter Carla (22) is modeblogster. Ook heeft Ginola nog een buitenechtelijk kind: Joy. Verwekt bij Joëlle Pinquier. Iets dat hij altijd ontkende.

 

??

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Een DNA-test weigerde hij, waardoor de voormalige Franse international in 2010 werd veroordeeld tot het betalen van 34.000 euro alimentatiegeld aan de vrouw. November vorig jaar kwam er middels een ware vechtscheiding een einde aan zijn 26-jarige huwelijk met Coraline. Zelf ontsnapte Ginola in mei 2016 nog op het nippertje aan de dood.

 

#shooting#maevadenat by @yannickdavidasphotographer ??#model#fashion#photography#blackandwhite

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Tijdens een benefietwedstrijd in het zuiden van Frankrijk kreeg hij een hartinfarct waarbij hij zijn tong inslikte. Zijn hart stond acht minuten stil. Er was geen hartslag totdat de traumahelikopter met een defibrillator arriveerde. De medici gaven hem drie stroomstoten, maar begonnen de hoop te verliezen toen de derde keer geen effect opleverde. Bij de vierde shock begon zijn hart weer te kloppen.

 

?#shooting#maevadenat

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Met een helikopter werd Ginola naar een ziekenhuis in Monaco gebracht waar hij een viervoudige bypassoperatie van zes uur onderging. Tien dagen later was Ginola voldoende hersteld om het ziekenhuis te verlaten. Een maand later, in juni 2016, zag het leven er voor hem weer rooskleurig uit. Toen waren de eerste foto's te zien dat Ginola en Denat hand in hand liepen in Parijs, voor een optreden van de voormalige aanvaller in het programma C à Vous op France 5. Daarna gingen ze uit eten.

 

#hello ?

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Direct het signaal voor de media om de historie van Denat uit te pluizen. Voor haar werk verhuisde het model met Vietnamese roots naar Marseille, naar de regio waar ook Ginola van origine vandaan komt. Maar het 1,72 meter lange model is niet vaak in de Zuid-Franse havenstad te vinden. Ze reist de hele wereld rond voor haar opdrachten. Met name voor reclamecampagnes.

 

????

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Ook op YouTube is ze actief. Haar bekendste video Maeva the Muse ging viral. Ze nam een camera mee en liet Parijs zien. Op één punt in de Franse hoofdstad droeg ze niets anders dan een veel te klein wit vest. Dan is ook te zien dat ze diverse kleine tatouages van een hart en peace-sign vingers draagt op haar linkerarm. Ook heeft ze diverse inktversieringen op haar rechterschouder.

 

#hellonovember ?

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) op

Haar contract met Enjoy Models Management heeft ze inmiddels beëindigd, maar ze staat nog wel bij diverse andere bureaus op de lijst. Denat, wiens vader Franck heet, is erg actief op social media. Op Facebook post ze veel foto's en op Instagram gaat ze helemaal los. Al heeft ze op het fotomedium op haar account maevadenat12 slechts 3.633 volgers. Bijzonder weinig. Haar relatie met Ginola zal dat aantal ongetwijfeld nog verder laten groeien.

 

#sunset#project???

Een bericht gedeeld door Maeva Denat (@maevadenat12) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 12 2018Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Richard Jensen (Roda JC Kerkrade)
transfergeruchten Laatste: 'Ajax zit achter Nigeriaans supertalent aan'
boulevard Laatste: Mevrouw Rugani schittert op Kerstbal Juventus
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Niklas Tarvajärvi?
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Fortuna Sittard
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Adriana Pozueco
cultheld Laatste: Lord Bendtner: edelman in onderbroek
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <