Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: María Sol Pérez

De kans is groot dat Lisandro Magallán komende zomer de stap naar Ajax zet. De 24-jarige centrale verdediger zou een relatie onderhouden met een Argentijnse sportjournaliste. Een hele leuke Argentijnse sportjournaliste. We zetten haar deze week in de picture. Ons ballenmeisje is deze week... María Sol Pérez.
16-04-2018 11:00 door Redactie ELF Voetbal
Al is ze naast presentatrice in Argentinië waarschijnlijk bekender als weervrouw. Een term die beter bij haar beroep past. De rondborstige blondine praat al enkele jaren de kijkers van TyC Sports Argentine bij over hittegolven, hoge drukgebieden en bliksemflitsen. Dat doet ze vaak in niet bepaald verhullende kleding, wat haar populariteit in het voetbalgekke Zuid-Amerikaanse land de afgelopen jaren flink in aantal heeft doen laten toenemen.

Arena, mar y ese calorcito de la playa

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Anderhalve maand geleden haalde ze zelfs nog het nieuws met een bijzondere handeling. Pérez liet haar billen voor 100.000 euro verzekeren tegen alle risico’s. Mocht er iets gebeuren met haar achterwerk de komende jaren, strijkt ze een ton op. Het afsluiten van de verzekering vond een dag na een andere lucratieve deal plaats. Zo geeft ze binnenkort liefst zeven zaalshows, een contract waarvoor ze liefst 325.000 euro incasseert.

???

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Op school was Pérez, geboren op 16 juli 1994, geen geweldig talent. Ze ging nog wel naar de universiteit, maar een opleiding rondde ze daar niet af. De Argentijnse schone volgde daarna een cursus tot douane-beambte. Daar ontmoette haar eerste vriend, met wie ze lange tijd samen was. Al ontmoetten ze elkaar tijdens een uitje op de... bowlingbaan.

Domingo ??

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Pérez begon haar televisiecarrière als secretaresse van een basketbalprogramma dat haar oom leidde, dat de naam Uno contra uno (één tegen één) droeg. Daarna trad ze ook op als gastvrouw van Hagan juego op het kanaal Crónica. Ook nam ze deel aan het reality programma Combat. Ze verliet het programma, omdat er zich binnen de deelnemers te veel gevechten en conflicten afspeelden. Ze voelde zich er niet meer op haar gemak. Enkele maanden later deed ze nog mee aan de realityshow Bailando por un sueño, onderdeel van het programma Showmatch.

Agüita sobre tu cuerpo al bailar ????

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Twee jaar geleden werd ze ingelijfd door Tyc Sports en maakte ze haar opwachting in het programma Sportia, waarin ze na diverse sportnieuwtjes de afsluiting verzorgt middels het weerbericht. Toen ze deelnam aan de casting, liep dat aanvankelijk volledig verkeerd. Ze kwam niet verder, maar de programmamakers kregen spijt en belden of ze opnieuw wilde komen.

Chau -

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Ze wist eigenlijk helemaal niets van het weer. Laat staan hoe een hogedrukgebied ontstaat, hoe een regenwolk zich verplaatst of iets over onweerseffecten. Zelfs de weerapp op haar mobiele telefoon, die ze had geïnstalleerd, begreep ze niet. Van haar werkgever kreeg ze een spoedcursus aangeboden. Daarna verscheen ze voor het eerst op het scherm.

Hoy los veo en Salto Uruguay ????

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Via Sportia groeide haar populariteit enorm en kreeg ze binnen de kortste keren een enorm grote fanschare. Echter werd ze ook het doelwit van bedreigingen en ontving ze diverse intieme filmpjes van mannen die haar oneerbare voorstellen deden. "Je moest eens weten wat ik allemaal op me af krijg. Het is niet gemakkelijk om dat van me af te zetten", vertelde ze daarover.

Controlando que no haya ahogados ?????? #bañeros5 #jessica

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) op

Vorig jaar trachtte Cristiano Ronaldo haar nog te versieren, toen Pérez het nieuws met de buitenwereld deelde dat de Portugese stervoetballer haar weersverwachting op de Argentijnse televisie live bekeek. "Cristiano Ronaldo bekeek mijn live-uitzending... ik ga dood... morgen zal ik niet te zien zijn in Sportia... ha ha ha", zette ze op Twitter.
Maar niet het berichtenmedium, maar juist via Instagram heeft ze veruit de meeste volgers. Via haar account @lasobrideperez slingert ze enorm veel en ook enorm gewaagde kiekjes in de wereld. Niet vreemd dat haar huidige aantal volgers de grens van 2,7 miljoen allang en breed heeft gepasseerd. Ook op Facebook kent ze veel volgers. Daar is haar pagina nu 114.117 keer geliket. Zolang ze heerlijke foto's blijft posten, zal dat aantal enkel verder toenemen.

La cara de orto viene con el combo ?????????

Een bericht gedeeld door Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) opCover ELF Voetbal magazine, ELF NR 3 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <