Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: April Summers

Na het ontslag van Frank de Boer lijkt diens opvolger Stefano Pioli Internazionale weer op het juiste spoor te hebben gezet. Zondag werd Genoa met 2-0 verslagen, waardoor de ploeg naar de negende plek op de ranglijst steeg. Een mooie aanleiding om één van haar grootste fans in de spotlights te zetten. Ons ballenmeisje is deze week... April Summers.

14-12-2016 11:00 door Redactie ELF Voetbal

Of eigenlijk Nadia Foster, zoals de echte naam van het Playboy-model luidt. Maar die naam zal in de glamourwereld geen enkel lichtje doen branden. Negen jaar lang gaat ze reeds met haar artiestennaam door het leven. Het glamourmodel, ook bekend als tv-presentatrice, kwam op 12 mei 1988 in Londen ter wereld.

Sinds 2007 werkt ze als model. Ze tekende toen een contract bij CXLondon, een kledingbedrijf. Vanaf dat moment speelde ze de hoofdrol in fotoshoots van diverse grote magazines. Zo was ze al snel te zien in GQ, Maxim en FHM. Daarna schakelde ze ook over op reportages voor Playboy.

Ze werd in december 2011 verkozen tot Playmate van de Maand voor Playboy Frankrijk. Het eerste grote land dat ze kon bijschrijven op haar cv. Daarna verscheen ze ook in de edities in Italië, Macedonië en Hongarije. In oktober 2010 werd ze al geïnterviewd door Playboy Litouwen, nadat ze haar website The Smoking Jacket lanceerde. Exact een jaar later was ze zowel te zien in Playboy Litouwen en Polen.

In april 2012 stond ze zelfs in een spread over twaalf pagina's in Playboy Slowakije. In dat jaar was ze ook Playmate in de edities in Argentinië, Slovenië, Thailand en Mexico. Maar Summers is van meerdere markten thuis. Zo presenteerde ze infomercials voor Benaughty, het datingkanaal van Sky TV. Ook werd ze verkozen tot het gezicht van The Golden Handcuff Co. In november 2011 lanceerde ze ook haar eerste officiële kalender.

Summers, slechts 1,68 meter groot, is ook op social media een grote hit. Op Facebook heeft het Engelse glamourmodel 2,7 miljoen volgers. Op Twitter volgen bijna 50.000 mensen haar en op Instagram heeft ze 229.000 volgers.

Op dit moment is ze vrijgezel. Dus pak die kans! Ze heeft wel diverse relaties achter de rug. De bekendste was die met acteur Sean Bean. Na een ruzie op straat in Londen tussen een zogenaamde 'fan' en Bean werd de relatie breed uitgemeten in de media. Summers haalde ook in mei 2015 de boulevardpers. Ze bleek het slachtoffer van zogenaamde wraakporno te zijn geworden.

Ze is ook jarenlang fan van Internazionale. De oorzaak van haar passie voor de Italiaanse topclub is onbekend. Maar via haar social media gooit ze regelmatig gewaagde foto's en filmpjes in de media. Na het ontslag van Frank de Boer postte ze haar wens dat Roberto Mancini zou terugkeren als trainer. De twee ontmoetten elkaar al eens officieel. Foto's zijn terug te vinden op internet.

Haar wens werd er in ieder geval (nog) niet verhoord. Haar mening over Pioli is onbekend. Summers kan in 2016 in ieder geval nog twee keer juichen voor Internazionale. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij Sassuolo. Drie dagen later staat de laatste wedstrijd voor de korte winterstop op het programma. Dan komt Lazio Roma op bezoek.Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 4 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <