Resultaten x
Binnenland

FC Oss versterkt zich met transfervrije NEC-speler

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft FC Oss zich versterkt met Cihat Celik. De 20-jarige Ossenaar komt transfervrij over van NEC, waar zijn contract op 30 juni afliep.

31-08-2016 17:50 door Redactie ELF Voetbal

Celik kwam op jonge leeftijd terecht bij de Voetbal Academie NEC/FC Oss en doorliep daar meerdere jeugdelftallen. In 2013 maakte de talentvolle middenvelder annex aanvaller zijn debuut voor de Nijmegenaren. Hij startte op 17-jarige leeftijd bij FC Groningen in de basis. In het seizoen 2014/2015 was Celik een vaste waarde in de selectie van NEC en kwam hij tot 14 duels. Afgelopen jaar schreef hij vier Eredivisiewedstrijden achter zijn naam.
Directeur Peter Bijvelds reageert op de komst van Celik. "Wij willen in onze aanval veel kunnen variëren, met Cihat hebben we extra mogelijkheden daartoe. Hij is multi-inzetbaar, speelt intelligent en toont altijd inzet. Daarnaast is het mooi dat een jongen van de stad voor ons kiest."
Celik zelf is eveneens blij met de overgang, meldt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb een aantal jaar in de jeugd van sv TOP gespeeld, dus het voelt een beetje als thuiskomen. Ik denk dat het voor supporters ook mooi is dat er weer een Ossenaar aansluit. Hopelijk kunnen we er een succes van maken, want FC Oss staat op dit moment veel te laag. Ik wil voor deelname aan de Play-Offs gaan."Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 11 2018Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'PSV wil zich versterken met Bulgaarse Whizkid'
boulevard Laatste: Russische WK-ambassadrice laat iets te veel zien
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... John Terry?
cultheld Laatste: Lord Bendtner: edelman in onderbroek
elf voetbal betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Nederland - Frankrijk
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Sofía Zámolo
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
superelf Laatste: Superelf jarige Joonas Kolkka: Van Niemi via Stam en Litmanen naar Elia
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
Privacyverklaring
X <