Resultaten x
Binnenland

Achahbar: 'Alles geprobeerd om bij Feyenoord te slagen'

Toen Anass Achahbar op het balkon van het stadhuis op de Coolsingel naar een feestvierende Feyenoord-aanhang tuurde, verdwenen de laatste twijfels over een vertrek. "Mijn doel is bereikt. Na zestien jaar sluit ik mijn hoofdstuk hier mooi af."

28-06-2016 12:30 door Redactie ELF Voetbal

In de nieuwe editie van ELF Voetbal Magazine vertelt Achahbar over zijn periode bij Feyenoord en kijkt hij vooruit naar zijn toekomst bij PEC Zwolle. De spits verruilde Rotterdam-Zuid deze zomer voor een nieuw avontuur in Overrijssel.

Afscheid

Achahbar nam bij Feyenoord afscheid met de winst van de KNVB beker. Tijdens de huldiging op de Coolsingel hakte de voormalig jeugdinternational de knoop door over zijn nabij toekomst. "Ik droomde als kind altijd om daar ooit te mogen staan. Na het winnen van de KNVB beker was het moment eindelijk daar", vertelt Achahbar in ELF Voetbal Magazine.

"Ook al was mijn inbreng helaas beperkt. Hiermee had ik mijn doel bereikt. Feyenoord heeft een geweldige aanhang, die me altijd volledig heeft gesteund. Het doet zeker wat met je als 50 duizend toeschouwers je naam scanderen richting de bank. Feyenoord blijft een prachtige club. Ik heb alles geprobeerd om te slagen, maar het is niet gelukt."

Trainers

"Uitleg heb ik nooit gekregen. De trainer praatte sowieso niet veel", aldus Achahbar, die hoopt bij PEC Zwolle, onder trainer Ron Jans, weer op te bloeien. "In Ron Jans krijg ik een ideale trainer voor mijn neus. Iemand die voetbal ademt en hetzelfde denkt als Fred Rutten. Een voetballer is geen nummer."

Lees het complete interview met Anass Achahbar in de nieuwe editie van ELF Voetbal Magazine, vanaf donderdag in de winkels en bij de abonnees. In de nieuwe ELF VM ook interviews met Timo Letschert, Toon Gerbrands, Kelle Roos en Steven Bergwijn, EK-reportages vanuit Frankrijk en de Top 100 duurste Nederlanders.Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 2 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: PSV - Feyenoord
transfergeruchten Laatste: 'Benfica hangt prijskaartje om de nek van toptalent João Félix'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <