Resultaten x
Binnenland

Superboeren zonder twee sterkhouders naar VVV-Venlo

Twee tegenvallers voor De Graafschap. De Superboeren treden morgenavond (vrijdag) in Noord-Limburg tegen VVV-Venlo zonder stamkrachten Jerry van Ewijk en Edwin Linssen.

12-09-2013 17:49 door Redactie ELF Voetbal

Eerstgenoemde heeft last van zijn wreef. Van Ewijk, dit seizoen al goed voor drie treffers, wordt vervangen door Vlatko Lazic. Linssen kreeg te maken met een terugslag op de training in zijn herstel van een spierblessure in het bovenbeen. Diens positie wordt opnieuw ingenomen door Soufian Echcharaf.

"Het wordt tijd dat we nu een uitwedstrijd gaan pakken", keek trainer Pieter Huistra vooruit tegenover Omroep Gelderland. "Het is een kwestie van meer lef en durf." VVV-Venlo heeft momenteel twee punten meer dan de nummer zes De Graafschap. "Het kan een concurrent van ons worden. Ik had wel verwacht dat zij bovenin mee zouden doen. Maar ik denk dat we klaar zijn om van VVV te winnen. De automatismen worden steeds beter."

Voor Anco Jansen is nog geen plek in de selectie. De aanvaller, teruggekeerd na een vete met de clubleiding, moet voorlopig meetrainen met het beloftenelftal. De Braziliaanse proefspeler Caio Eltink is voorlopig afgetest. Huistra: "We hebben geen geld en hij was niet direct een versterking. Er was via investeerders alleen iets mogelijk als hij echt heel goed zou zijn. Misschien ontstaat rond de winterstop een nieuwe situatie, want hij heeft wel kwaliteiten."Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Valencia CF meldt zich in Manchester voor Fosu-Mensah'
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Bebeto?
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Het profvoetbal had een belangrijk aandeel in mijn drugsverslaving"
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Alicia Aylies
quiz Laatste: De WK-finale Quiz!
boulevard Laatste: Mevrouw Mitrovic geniet heerlijk van de zon
cultheld Laatste: Carlos Roa en het einde zonder einde
avonturiers Laatste: Avonturier Rick ten Voorde strijkt neer in IJslandse competitie
superelf Laatste: De SuperELF van Helmondse controleur Tommie van der Leegte
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
X <