Resultaten x
Binnenland

Feyenoord verliest ook thuis van Krasnodar

Kuban Krasnodar heeft ook in De Kuip van Feyenoord weten te winnen. De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd en de supporters lieten zich horen. Desondanks zouden de Russen met 1-2 aan het langste eind trekken. Vorige week verloren de manschappen van trainer Ronald Koeman ook al met 1-0 de heenwedstrijd. 

29-08-2013 22:51 door Redactie ELF Voetbal

De wedstrijd voor Feyenoord begon goed. Samuel Armenteros werd al na twee minuten neergelegd en dus kregen de Rotterdammers een strafschop. Doelman Aleksandr Belenov bracht echter redding op het schot van Graziano Pelle. De Italiaanse aanvaller kreeg vijf minuten later opnieuw een kans. Op aangeven van Lex Immers tikte hij de bal langs de uitkomende goalie. Ditmaal was het wel raak, waardoor Feyenoord al snel op een 1-0 voorsprong kwam.

De Russen bleken niet erg onder de indruk van de sfeervolle Kuip en voetbalden goed met Feyenoord mee. Na een kwartier gespeeld te hebben zou de gelijkmaker vallen. De Bulgaar Ivelin Popov passeerde Erwin Mulder, waardoor de Rotterdammers minimaal twee doelpunten moesten maken. Immers was de volgende Feyenoorder die een doelpunt leek te maken, maar zijn kopbal ging net over het doel heen. Niet veel later was Pelle opnieuw gevaarlijk, maar ook zijn kopbal trof geen doel. Zodoende gingen beide ploegen met 1-1 rusten. Dit kwam vooral door het niet verzilveren van kansen aan Feyenoord-zijde.

De tweede helft was nog maar net begonnen en het leek einde oefening voor Feyenoord. Met een afstandsschot kreeg Gheorghe Bucur de bal in de linkerbovenhoek. De Rotterdammers zagen in dat het een heel moeilijk verhaal zou worden en ook de supporters gaven het op. Er waren nog wel enkele kleine kansjes, maar die resulteerden niet in een doelpunt. Door de 1-2 nederlaag zien we Feyenoord niet terug in de groepsfase van de Europa League.Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 11 2018Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'PSV wil zich versterken met Bulgaarse Whizkid'
boulevard Laatste: Russische WK-ambassadrice laat iets te veel zien
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... John Terry?
cultheld Laatste: Lord Bendtner: edelman in onderbroek
elf voetbal betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Nederland - Frankrijk
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Sofía Zámolo
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
superelf Laatste: Superelf jarige Joonas Kolkka: Van Niemi via Stam en Litmanen naar Elia
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
Privacyverklaring
X <