Resultaten x
Buitenland

Deze spelers zullen met een slecht gevoel terugkijken op 2017

Voor sommige spelers verliep 2017 niet als gepland, ze wisten het net maar niet te vinden of ze zaten wekelijks op de bank. Kortom spelers die met een slecht gevoel zullen terugkijken op 2017. ELF Voetbal zet de spelers die 2017 zo snel mogelijk zouden willen vergeten even op een rij.
31-12-2017 10:38 door Thijs de Bruijn

Wesley Sneijder

Niet kwalificeren voor het WK en een mislukte transfer maken. Het overkwam Wesley Sneijder beiden. Deze zomer maakte Wesley Sneijder de overstap van de Turkse competitie naar het Franse OGC Nice. Met hoge verwachtingen werd de kleine Nederlander naar de Ligue 1 gehaald. Daar is de middenvelder echter volledig uit beeld verdwenen. De middenvelder speelde slechts vijf wedstrijden voor de club uit het zuiden van Frankrijk. Tegenwoordig zit Sneijder vaker op de tribune dan bij de selectie. Ook met het Nederlands elftal ging het mis. Sneijder wist zich met Nederland niet te kwalificeren voor het WK in Rusland. Dit alles maakt 2017 tot een dramatisch verlopen voetbaljaar voor Sneijder.

Luuk de Jong

Luuk de Jong zal 's nachts nog wel eens wakker schrikken van 2017. Voor de PSV-spits was 2017 een jaar waarin hij slechts negen doelpunten maakte. De spits kreeg rond april moeite met het vinden van het net. Bij het ingaan van dit seizoen moest Luuk de Jong zijn plaats in het eerste elftal dan ook afstaan aan reservespits Jürgen Locadia. Die deed het al snel beduidend beter dan De Jong en mocht zijn basisplek houden. Locadia is nu geblesseerd en dat geeft weer kansen voor De Jong, maar dan moet hij wel de concurrentiestrijd van kersverse aanwinst Maximilian Romero winnen.

Daley Sinkgraven

Daley Sinkgraven heeft een andere reden om 2017 snel te vergeten. De linksback van de Amsterdammers raakte keer op keer geblesseerd. In totaal speelde Sinkgraven dit jaar slechts achttien wedstrijden in het eerste van Ajax. Sinkgraven kende drie afzonderlijke blessures die roet in het eten gooiden. De kans is aanwezig dat we Sinkgraven ook in 2018 weinig in actie zullen gaan zien. De verdediger is tot aan het einde van dit seizoen uitgeschakeld door een vervelende knieblessure.

Karim Benzema

Ook Benzema kent een ongelukkig jaar. De Real-spits maakte slechts dertien doelpunten. Een lage productiviteit als je dit vergelijkt met voorgaande jaren. De spits lijkt hopeloos uit vorm te zijn en kan zijn draai in Spanje maar niet vinden.

André Gomes

2017 is voor André Gomes het bewijs geweest dat hij niet goed genoeg is voor het eerste van FC Barcelona. In Barcelona kende de Portugees een tegenvallend jaar en is hij bestempeld als miskoop. De middenvelder moet het voornamelijk met invalbeurten doen. Naar verluidt staat Gomes op de transferlijst van Barcelona en is er interesse vanuit Engeland.

Renato Sanches

De Portugees die een jaar geleden nog werd bestempeld als grootste talent ter wereld zit nu op de bank bij de nummer laatst van de Premier League. De Portugese middenvelder bleek in het begin van 2017 niet goed genoeg voor Bayern München en de club uit Beieren besloot Sanches op huurbasis bij een andere club te stallen. Swansea City was de club die zich meldde voor het voormalig toptalent. De hoge verwachting die hij met zich meebracht heeft hij niet kunnen naleven. Bij Swansea zit de Portugees wekelijks op de bank en ook bij Bayern lijkt de Portugees geen toekomst te hebben. 2017 is dus zeker een jaar waar Sanches liever niet aan herinnerd wordt.Volg ELFvoetbal
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United en Liverpool willen PSV-youngster Bergwijn'
boulevard Laatste: 'Bloedmooie vriendin Alli relaxed op strand'
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Alessandro Del Piero?
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ieder schouderklopje, iedere blik en iedere lach vertelt een heel verhaal"
cultheld Laatste: Cultheld Edmundo: het ontembare beest
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Zaira Nara
quiz Laatste: De Diego Costa Quiz!
superelf Laatste: Superelf jarige Joonas Kolkka: Van Niemi via Stam en Litmanen naar Elia
avonturiers Laatste: Avonturier Rick ten Voorde strijkt neer in IJslandse competitie
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
Privacyverklaring
X <