Resultaten x
Overige

Van Bommel: 'We zijn nu niet ineens topfavoriet in Champions League'

Mark van Bommel denkt niet dat AC Milan nu de topfavoriet is om de Champions League te winnen. "Dat is alleen op de wedstrijd van vandaag (gisteren, red.) gebaseerd."

16-02-2012 11:20 door Redactie ELF Voetbal

Dat vertelde de middenvelder van de Italiaanse ploeg na afloop van de 4-0 zege in de Champions League tegen Arsenal. In de heenwedstrijd van de zestiende finales was AC Milan heer en meester, met de 34-jarige Limburger voorop in de strijd. "Op basis van deze wedstrijden zullen nu veel mensen zeggen, dat we bij de favorieten horen. Maar dat is alleen op vandaag gebaseerd", vertelde Van Bommel na afloop tegenover ELF Voetbal.

"We moeten dan elke wedstrijd dit niveau halen. Een voorwaarde om de finale te bereiken, maar dat is nu nog heel ver weg. Over de finale kunnen we nu nog niet spreken." Met de grote zege hoopte Van Bommel dat er een zware periode is afgesloten. "Veel blessures en schorsingen zorgden aan onze kant voor een lastige periode. Maar vandaag hebben we een mooi resultaat behaald. We hebben goed gedisciplineerd gespeeld en op de juiste momenten de doelpunten gemaakt. Ook vorig jaar gingen er door veel blessures in een drukke periode veel punten verloren. Dat gebeurt nu weer."

"We moeten zo snel mogelijk in de competitie punten halen. Gelukkig heeft Juventus vandaag gelijkgespeeld (0-0 tegen Parma, red.). We staan nu weer gelijk. Over tien dagen spelen we thuis tegen ze. Dat wordt enorm belangrijk voor ons."Volg ELFvoetbal
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Kane of Firmino gaat Suárez opvolgen bij FC Barcelona'
quiz Laatste: Wat weet je van de topper tussen PSV en Ajax?
boulevard Laatste: Colombiaans naaktmodel steunt Real Madrid
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Er woedde een burgeroorlog bij de Nederlandse topclub waar ik speelde"
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Annelie Alpert
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Oliver Kahn?
cultheld Laatste: Martin Drent: net zozeer Drent als Groninger
avonturiers Laatste: Avonturier Rick ten Voorde strijkt neer in IJslandse competitie
superelf Laatste: De SuperELF van Helmondse controleur Tommie van der Leegte
jukebox Laatste: De Jukebox: Ramon Zomer (Heracles Almelo)
Privacyverklaring
X <