Resultaten x
Overige

En dat is vier: Cocu gaat ook niet naar VVV

In de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft VVV een afwijzing gekregen van de assistent-trainer van Feyenoord. Leon Vlemmings ziet een overgang naar Venlo niet zitten. Erwin Koeman daarentegen, staat er een positiever tegenover.

30-12-2010 12:16 door Redactie ELF Voetbal

"VVV mag me best bellen, ik sta overal voor open", aldus de werkloze Koeman. "Het is wel zo dat ik altijd heb gezegd dat ik pas in het nieuwe seizoen weer aan de slag wil en in principe is dat nog steeds zo. Maar in de voetballerij kan alles per dag veranderen, dus we zullen zien", zei de oud-bondscoach van Hongarije tegen VI.

Leon Vlemmings ziet een overgang naar VVV niet zitten. "Dat heeft vooral te maken met het moment en met mijn werkzaamheden bij Feyenoord", laat de assistent van Mario Been weten.

UPDATE: Inmiddels heeft ook Ernest Faber de interesse van de Venlonaren naast zich neergelegd. De trainer van FC Eindhoven verkiest een langer verblijf bij zijn huidige werkgever boven een tussentijds vertrek.

UPDATE 2: VVV heeft het niet makkelijk in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Er waren al drie potentiële trainers die het karwei in Venlo niet zagen zitten. Na Sef Vergoossen, Leon Vlemmings en Ernest Faber heeft nummer vier zich daar ook aan toegevoegd. Phillip Cocu wil graag deel uit blijven maken van de technische staf van PSV en Oranje en gaat dus niet naar VVV.Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 12 2018Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Besiktas gaat contract Ryan Babel verscheuren'
jukebox Laatste: De Jukebox: Richard Jensen (Roda JC Kerkrade)
boulevard Laatste: Mevrouw Rugani schittert op Kerstbal Juventus
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Niklas Tarvajärvi?
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Fortuna Sittard
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Adriana Pozueco
cultheld Laatste: Lord Bendtner: edelman in onderbroek
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <