Deze maand in ELF Voetbal

ELF VoetbalNieuwste ELF Voetbal Magazine, vanaf nu in de winkels!

Brad Jones siert deze maand de cover van ELF Voetbal Magazine. De keeper van Feyenoord hoopt op zijn 35ste voor het eerst in zijn carrière kampioen te worden. Verder interviews met Arjen Robben, Matthijs de Ligt, Jürgen Locadia, Guram Kashia, Sunday Oliseh, Elvis Manu en Jeremain Lens. ELF Voetbal Magazine ligt nu in de winkels en is online verkrijgbaar via www.magzine.nu!

BRAD JONES
Jarenlang zat hij bij Engelse clubs vooral op de bank. Tweede of derde keus in Middlesbrough en Liverpool. En nu, op zijn 35ste, lonkt voor keeper Brad Jones, in de herfst van zijn carrière, de landstitel met Feyenoord. Uit de schaduw getreden en trots op zijn status in Rotterdam. Over de opmars van de goedlachse Australiër.

ARJEN ROBBEN
Hij wordt nog altijd gezien als de beste Nederlandse voetballer van dit moment. Het heilige vuur is nog lang niet gedoofd bij Arjen Robben (33). Altijd op zoek naar succes. Een interview over meer dan zeven jaar München, fit blijven, Carlo Ancelotti, China en de Champions League.

ELVIS MANU
Terug van weggeweest: Elvis Manu wil bij Go Ahead Eagles zichzelf weer laten zien na een Engels avontuur dat niet volgens plan verliep. Manutelli is back, geeft hij aan. Eens bejubeld bij Feyenoord, nu bezig om zichzelf in Deventer in de kijker te spelen voor een nieuw avontuur.

GURAM KASHIA
Hij kwam in augustus 2010 als een schuchtere, ietwat verlegen, jongen naar Arnhem, maar is nu uitgegroeid tot de onverzettelijke, bebaarde captain van Vitesse. Guram Kashia is vergroeid met Arnhem en Arnhem omarmt de Georgiër. Wij spraken met hem af in Griekse sferen, in het restaurant van Godfather Jorgos Zagkotsis.

SUNDAY OLISEH
Het was een opvallende move van Fortuna Sittard om Sunday Oliseh, oud-speler van Ajax, Juventus en Borussia Dortmund en winnaar van olympisch goud, aan te stellen als trainer. Wij gingen op bezoek in Sittard en spraken met de Nigeriaan. Ooit de man van de kanonskogel, nu ambitieuze trainer in Zuid-Limburg.

JÜRGEN LOCADIA
Een liesblessure zat Jürgen Locadia lang dwars. Het herstel duurde lang. Veel te lang vond de PSV'er. Maar nu is de aanvaller terug en fysiek sterker dan voorheen, merkt hij. Een gesprek over de moeilijkste periode uit zijn loopbaan, de verlichting die muziek biedt en zijn carrière.

MATTHIJS DE LIGT
Het gaat dit seizoen snel met Matthijs de Ligt. Heel snel. De pas zeventienjarige verdediger speelde voor Ajax A1 in de Youth League, met Jong Ajax in de Jupiler League en met Ajax 1 in de Eredivisie en Europa. En inmiddels heeft De Ligt kennisgemaakt met Danny Blind. Een nadere kennismaking met het toptalent van Ajax.

JEREMAIN LENS
Ons bezoek aan Jeremain Lens in Istanbul stond al gepland toen bekend werd dat vader Ricardo was overleden, drie dagen voor onze ontmoeting. Toch opende Lens de deuren van zijn villa en sprak onder meer uitgebreid over de emotionele periode die hij nu doormaakt.

En verder:

ZUID-AMERIKAANSE SNIPERS
TALENT: THOMAS BUITINK
KYLIAN MBAPPÉ
LEGENDS: LEV YASHIN
LEGENDARISCH MOMENT
SUPERELF: MARCEL MEEUWIS
DRIES MERTENS
CULTHELD: WAYNE SHAW
TWEEDE DIVISIE: DAAN DISVELD

Abonnementen
Neem nu een abonnement op ELF Voetbal en ontvang iedere editie gewoon thuis. Abonnementen zijn er al vanaf €9,95. Klik hier voor een abonnement.

Magazine

Neem abonnement
Bestel online

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?