ELF Voetbal nu digitaal op je smartphone of tablet"

In samenwerking met Magzine.nu is ELF Voetbal nu ook digitaal verkrijgbaar, download de Magzine App en lees het magazine op je tablet of smartphone. Voor abonnees is er extra goed nieuws, zij lezen de digitale uitgave van ELF Voetbal namelijk gratis.


Gratis voor abonnees
Als abonnee kun je nu op je tablet of smartphone genieten van jouw favoriete magazine: handig voor op vakantie, onderweg, lekker thuis of waar dan ook. Hieronder lees je hoe het werkt, je hebt je abonneenummer nodig om te kunnen downloaden. Het abonneenummer tref je aan op de adresdrager van het magazine.


Bellen of mailen naar onze abonnementenadministratie, voor het nummer, mag natuurlijk ook. De abonnementenadministratie is bereikbaar tussen (8.00 en 12.00 uur) op: 0900-121 11 11 of via mail op info@elfvoetbal.nl (vergeet niet in de mail je adresgegevens te vermelden).


Zo werkt het

  1. - Ga naar www.magzine.nu/magazine/Elf-Voetbal-Magazine

  2. - Tik op de knop Gratis voor abonnees en dan op Volgende

  3. - Vul jouw e-mailadres, wachtwoord, abonneenummer en postcode in om het digitale abonnement gratis te activeren en tik dan op bevestigen. (Mocht je al een MagZine-account hebben, gebruik dan je bestaande accountgegevens)

  4. - Download vervolgens de gratis MagZine-app op je tablet of telefoon via de App Store of Google Play (zoek op 'Magzine.nu')

  5. - In de MagZine-app log je in met de zojuist aangemaakte accountgegevens (let op: maak geen nieuw account aan) Tik op Download magazines en lees de nieuwste ELF Voetbal via de knop Mijn magazines.

  6. - Zodra er een nieuw nummer verschijnt, word je daarvan automatisch op de hoogte gesteld per e-mail.


Vragen over de MagZine.nu app?
Mail naar: support@magzine.nu


ELF Voetbal abonnement?

Nog geen ELF Voetbal abonnee? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen op de site en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.

ELF Voetbal Magazine

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?