Door SANDER BERENDS — gepubliceerd op 13 april '12 18:27
McClaren: 'Niet gezien dat schaal aan Ajax is uitgereikt'


Door het ultralate doelpunt in Alkmaar van afgelopen woensdag blijft FC Twente in de race voor de landstitel. Dat wordt bevestigd door trainer Steve McClaren. "Dat is verschil tussen niets en een kans op alles."

Foto
Foto: Pro Shots

Door het doelpunt van invaller Emir Bajrami bleven de kampioensaspiraties van FC Twente aanwezig. McClaren houdt hoop, meldde hij op de wekelijkse persconferentie. "Ik heb nog niet gezien dat de schaal aan Ajax is uitgereikt. Zolang het theoretisch nog mogelijk is om kampioen te worden, vechten we daarvoor. We staan er beter voor dan twee of drie weken geleden. We zijn beter geconcentreerd en professioneler. We weten wat we moeten doen, met nog vijf duels te gaan, zijn we nog steeds in de race."

Bij FC Twente zijn Nikolay Mihaylov, Peter Wisgerhof en Denny Landzaat zaterdagavond nog afwezig als de ploeg het in eigen huis opneemt tegen NAC Breda. Daar staat tegenover dat Wout Brama en Willem Janssen terugkeren van een schorsing. Ook voor Quincy Promes is er weer een plek in de 20-koppige selectie. Roberto Rosales is geschorst en wordt waarschijnlijk vervangen door Tim Cornelisse. Of Nacer Chadli weer terugkeert op de rechterkant is nog niet duidelijk. McClaren rekent erop dat Mihaylov volgende week tegen Excelsior ook weer onder de lat is te bewonderen.


Reageer op dit nieuwsbericht

2000 karakters over
 • :)
 • ;)
 • :D
 • ;D
 • 8)
 • :S
 • :(
 • :o
 • :@
 • :$
 • :1

Reacties

Avatar willem1992firm
die schaal gaat ook niet naar de neuzen en vooral geen voor feestje in ons stadion dat zal een echte blamage zijn
Reacties 4 Reacties
-
Kudos +1
+
Avatar ravi77
De schaal gaat ook niet naar neuzen,maar naar de mooiste club van Nederland.En die club noemen we AJAX.
Reacties 3 Reacties
-
Kudos -2
+
Avatar heraclesopzes
Die noemt iedereen weer anders, wij noemen hem Heracles.
Reacties 2 Reacties
-
Kudos +3
+
Avatar Johnasd
Is dat dat clubje wat in de finale niet heeft laten zien hoe goed ze " normaal" voetballen
Reacties 1 Reacties
-
Kudos -2
+
Avatar geenidee
tegen ajax bespaarden ze energie voor de bekerfinale, tegen PSV spaarden ze energie voor de huldiging;xd
Reacties 0 Reactie
-
Kudos -1
+
Avatar lifel3ss
Die man verliest zijn haren ook zo langzamerhand aan de stress, is het niet?
Laten we daarbij zijn woorden eens iets omdraaien; Ik heb niet gezien dat naast Ajax nog iemand anders die schaal wilt.
Reacties 5 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar Jean-Paul
hahaha, ja daar lijkt het idd wel op, rara wat steekt erachter ajakkes de kampioen tegen 10 man 2011-2012?
Reacties 1 Reacties
-
Kudos +2
+
Avatar CASTRO
Psv wil hem blijkbaar zeker niet,anders winnen ze wel van oa rkc-groningen-heracles-nac-utrecht-vvv uit.
Die punten die je daar hebt weggeven,kom je nu te kort voor de titel.
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar Guidovm
Houd toch op man! AZ stond 13 punten voor en moest al 4 el games spelen om in de el te komen! Tel er maar weer 14 bij op!
Doe nou niet zo ajax voor en ajax na en wij zijn de beste syndrome van down!
Begin jij nu ook al?
Reacties 2 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar lifel3ss
Als AZ zegt helemaal geen last te hebben van vermoeidheid, neem ik dat maar van ze aan. Volgens mij is AZ gewoon kapotgestreden met al die wedstrijden, maar Verbeek weigert dat toe te geven. Dan zou het puntverlies toch ergens anders vandaan moeten komen.
AZ is een ander geval als Feyenoord, PSV, FC Twente. Gaan volgens mij gewoon ten onder aan hun eigen succes dit seizoen, maar zijn nog in de race. Twente PSV en Feyenoord lieten afgelopen woensdag gewoon geen winnersmentaliteit meer zien.
Reacties 1 Reacties
-
Kudos -1
+
Avatar Guidovm
Onzin zijn gewoon persoonlijke fouten van de keeper en verdediging! Ziet er dan wel vermoeid uit maar eerder onnozel! En dat het ontbeert aan n echte spits en buitenspelers die de achterlijn kunnen halen en uit stand voorgeven!
AZ heeft n uitsyndrome echt al jaren! Alleen in 80/81 waren ze uit master!
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar Eelco
Ja Mc Claren, Jij kent dat volkje uit 020 nog niet zo goed maar ze schreeuwen weken van te voren dat ze er al zijn en in de CL hebben ze hem al gewonnen na de eerste wedstrijd en als ze dan uitgeschakeld worden dan is het vast corruptie. Je hebt er nu eenmaal mee te maken en dat volkje heeft zich ook al breed geinfiltreerd in de verantwoordelijke bond. En als het dreigd dat ze helemaal geen prijs pakken dan stelt de bond gewoon de regels bij om de eigen beker finale in 2 wedstrijden te spelen zodat ze hem dan toch kunnen winnen en tevens worden snel alle rode kaarten kwijt gescholden zodat ze de sterkste opstelling kunnen opstellen.
Reacties 4 Reacties
-
Kudos +3
+
Avatar FlyingRhino
Doet je haast afvragen waarom je het nog zou volgen als het (in jouw realiteit) allemaal toch al in kannen en kruiken is, of niet soms?
Reacties 0 Reactie
-
Kudos -1
+
Avatar lifel3ss
Waarom, volgens jou KNVB-complottheoriën, zou de KNVB uberhaupt in moeten stemmen met de Kuip als standaard speelhaven? Wat is het voor belachelijke regel de bekerfinale altijd in eenzelfde stadion te spelen?
Reacties 2 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar Eelco
De KNJB heeft al jaren een contract met Stadion Feyenoord over de beker finale (net als in de rest van europa wordt het elke keer in het zelfde stadion gespeeld) in het geval van de kuip is dit een logische keus omdat daar de beste combinatie is (conditie veld en capaciteit toeschouwers). Dan is onze joodse burgermeester die gene geweest die het voorstel heeft gedaan om maar geen uitsupporters toe te laten en verder niet na gedacht dat beide in de finale zou kunnen staan. Afspraak is afspraak dus verder niet zeiken. Nee wat gebeurd er er wordt gewoon regels aangepast om 020 tegemoet te komen. De fruitschaal wordt daarin tegen altijd in dat hok afgewerkt (niet dat ik me geroepen voel om daarheen te gaan maar goed) de verdeling van de kaarten is daar niet 50/50 % hoezo belachelijk. Daarom is het gewoon de KNJB!!!!!!!
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar Little John
He lifel3ss,

Dat zal ik je vertellen ,omdat het gewoon het mooiste stadion is.
Reacties 0 Reactie
-
Kudos -2
+
Avatar geenidee
Laten we vooral hopen dat de titel naar AZ gaat, alleen wordt het moeilijk om er bij te zijn de laatste dag in Alkmaar.. Guido nog tips o.i.d?
Reacties 5 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar lifel3ss
Laat de AZ-supporters feesten als dat het geval is. Neutrale voetbalkijkers zoals je jezelf vaak neerzet hebben niks te zoeken op een kampioensfeest, tenzij er voldoende ruimte beschikbaar is.
Reacties 3 Reacties
-
Kudos +1
+
Avatar geenidee
ik hoop dat AZ kampioen wordt, verdienen het het meest en dan zou ik daar graag willen kijken, alleen de wedstrijd dan want al die feestjes daar zal ik niet bij zijn, bij welke club dan ook.. maar het lijkt me leuk een keer een kampioenswedstrijd mee te maken, en Venlo en Arnhem ligt nog verder bij mij vandaan dan Alkmaar (wat ook al 2,5 uur reistijd heeft)
Reacties 1 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar Guidovm
Je kan kaartenmarkt nog proberen al geef ik je erg weinig kans! Alleen iemand met griep 2 dagen van te voren ofzo....
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar Guidovm
Hahah heb je wel gezien hoor gasten die het jaar ervoor bij psv zaten heb me ziek gelachen! Die hadden niets met vb meer carnaval lui hahah ging stuk toen toen ze verloren en t n week uitstelde ;-)
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar Guidovm
Ach ik reken er niet op en gek genoeg is die al uitverkocht en de uit games en VVV thuis niet! Ze hopen vast op lekker weer daar!
Ik heb niet zo zin in 6 Mei heb dan n gruwelijke after van 5 Mei+after en veel volk in huis!
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
Avatar tintje
Dat je er nu weer wat beter er voor staat, dat heb je aan luuk de jong te danken. Dat hij weer er bij is, na zijn blesure. Dan voetbalt twente ook weer wat beter. Laten we maar afwachten wie de kampioenschap wint, ik zeg dat het tussen ajax, twente en az zal gaan. Of het moet echt raar gaan lopen en dat heeft het dit seizoen al vaak gedaan.
Reacties 1 Reacties
-
Kudos +0
+
Avatar Guidovm
Idd zonder Lucky Luke stelt het niet zo veel voor!
Zonder hem had AZ uitgelopen! Nu werden ze apatisch met de 2-1 verdedigen!
Reacties 0 Reactie
-
Kudos +0
+
2000 karakters over
 • :)
 • ;)
 • :D
 • ;D
 • 8)
 • :S
 • :(
 • :o
 • :@
 • :$
 • :1

Artikel - Laatste nieuws

RSS
Er is momenteel geen laatste nieuws.

We ontvangen graag feedback van enthousiaste lezers en abonnees. Neem snel contact op voor het ELF Voetbal Lezerspanel.

Inloggen
Nog geen account? Registreer je
Wachtwoord vergeten?