Resultaten x

Londen

Als je in Londen een voetbalwedstrijd bezoekt, moet je opletten. Per ongeluk een afslag te vroeg naar rechts en je staat plots bij de verkeerde voetbalclub voor de deur. Het is hét kenmerk waardoor Londen de voetbalhoofdstad van de wereld is. Met liefst twaalf professionele voetbalverenigingen heeft de stad meer voetbalclubs dan een elftal spelers mag opstellen. Struikel je in Amsterdam over roekeloze fietsers en dronken toeristen, loop je in Londen om de haverklap tegen de gevel van een voetbalstadion aan.

Zelfs als Londen een eigen profcompetitie zou beginnen, zou de liga tot een van de vijf aantrekkelijkste van de wereld behoren. Met Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur is de stad huis van drie Europese topteams, terwijl West Ham United, Crystal Palace en het nabijgelegen Watford FC ook Premier League-voetbal spelen. En als u even geen zin heeft in al dat miljoenengehos, zijn de lagere divisies een verademing. Voor liefhebbers van cult zorgen teams als Millwall, Fulham FC en Brentfort voor meer opwinding dan alle toeristische attracties bij elkaar opgeteld. Voor de ultieme London Experience is een bezoek aan een topteam en een club uit de lagere divisie een must. Gelukkig heb je door het grote aanbod voldoende keus.

Arsenal: Het laatste kampioenschap van de club dateert van 2004 en dat is in elke porie van de club voelbaar. De honger naar succes is groot, de ambitie grenzeloos. Een wedstrijd bezoeken in het Emirates Stadium is misschien aan de dure kant, maar geeft toegang tot een van de mooiste stadions die deze aardbol te bieden heeft. Het bij vlagen sexy voetbal van Arsenal maakt de beleving compleet.

Tottenham Hotspur: Voor het bezoeken van White Hart Lane ben je helaas te laat en het nieuwe stadion is nog niet af, dus Tottenham Hotspur speelt momenteel zijn wedstrijden in Wembley. Het maakt jouw voetbaltrip er niet minder om. Het grootste voetbalstadion van Engeland (capaciteit van 90.000) is misschien ook wel het mooiste en moet je als voetballiefhebber bezocht hebben. Omdat The Spurs er nu tweewekelijks een thuiswedstrijd spelen, is dat een stuk makkelijker geworden.

Chelsea: Pakweg vijf jaar geleden stond Chelsea bekend als een saaie topclub, die enkel bezig was met winnen en het liefst met zo klein mogelijke cijfers. Maar hoeveel is daarvan over? Tegenwoordig is Stamford Bridge een meer dan fijne plek om te bezoeken. Je kunt genieten van spelers als Eden Hazard, pogen de meestertactieken van Antonio Conte te kraken en de pure passie van de Engelse fans beleven. Leer wel alvast het prachtige fanliedje Blue is the Colour uit uw hoofd. Dat gaat zeker van pas komen.

En als u tijd over heeft? Neem een kijkje bij de overige clubs. De sfeer van West Ham United, de passie van Millwall, de geschiedenis van Fulham en de clubliefde bij AFC Wimbledon; elke voetbalclub heeft zijn eigen verhaal. En elke voetbalclub heeft daardoor zijn eigen beleving.


 

Arsenal

Chelsea

Chelsea - Burnleyzaterdag 20 april 20196 aanbieder(s)
Chelsea - Watfordzaterdag 4 mei 20196 aanbieder(s)

Bekijk meer informatie over Chelsea op:
Voetbalreizen Chelsea - Number1 VoetbalreizenVoetbalreizen Chelsea - VoetbalticketXpertVoetbalreizen Chelsea - VoetbalreizenXLVoetbalreizen Chelsea - VoetbalTravel.nlVoetbalreizen Chelsea - Sparenti Voetbalreizen

Crystal Palace

Crystal Palace - Evertonzaterdag 27 april 20195 aanbieder(s)
Arsenal - Crystal Palacemaandag 29 april 20197 aanbieder(s)
Crystal Palace - Bournemouthzaterdag 11 mei 20195 aanbieder(s)

Bekijk meer informatie over Crystal Palace op:
Voetbalreizen Crystal Palace - VoetbalTravel.nlVoetbalreizen Crystal Palace - Number1 VoetbalreizenVoetbalreizen Crystal Palace - VoetbalticketXpertVoetbalreizen Crystal Palace - VoetbalreizenXL

West Ham United

West Ham United - Leicester Cityzaterdag 20 april 20196 aanbieder(s)
Tottenham Hotspur - West Ham Unitedzaterdag 27 april 20196 aanbieder(s)
West Ham United - Southamptonzaterdag 4 mei 20196 aanbieder(s)
Watford - West Ham Unitedzaterdag 11 mei 20192 aanbieder(s)

Bekijk meer informatie over West Ham United op:
Voetbalreizen West Ham United - Number1 VoetbalreizenVoetbalreizen West Ham United - VoetbalticketXpertVoetbalreizen West Ham United - VoetbalTravel.nlVoetbalreizen West Ham United - VoetbalreizenXLVoetbalreizen West Ham United - Sparenti Voetbalreizen

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur - West Ham Unitedzaterdag 27 april 20196 aanbieder(s)
Tottenham Hotspur - Evertonzaterdag 11 mei 20196 aanbieder(s)

Bekijk meer informatie over Tottenham Hotspur op:
Voetbalreizen Tottenham Hotspur - Sparenti VoetbalreizenVoetbalreizen Tottenham Hotspur - VoetbalTravel.nlVoetbalreizen Tottenham Hotspur - Number1 VoetbalreizenVoetbalreizen Tottenham Hotspur - VoetbalticketXpertVoetbalreizen Tottenham Hotspur - VoetbalreizenXL

Queens Park Rangers


Bekijk meer informatie over Queens Park Rangers op:
Voetbalreizen Queens Park Rangers - Number1 VoetbalreizenEr zijn bij deze club nog geen voetbalreizen aanwezig
Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 4 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <