Resultaten x
wedstrijd

Streppel: 'Het kan een mooie serie worden'

Zondag ontvangt Willem II thuis SC Cambuur. Een duel tussen de nummer negen en zes, respectievelijk, en daarmee een duel tussen twee ploegen uit het 'linkerrijtje'. Dat leek voorafgaand aan het seizoen toch geen vanzelfsprekendheid.

31-10-2014 10:50 door Redactie ELF Voetbal

Na de 3-1 zege op bezoek bij Heracles Almelo wacht Willem II nu een reeks met SC Cambuur, ADO Den Haag, Excelsior en FC Dordrecht. Appeltje eitje? "We hebben een zware start gehad en deze reeks oogt inderdaad makkelijker. Maar hoe raar het ook klinkt: je kunt in deze competitie bijna van iedereen winnen, maar ook van iedereen verliezen. Als je even denkt het op halve kracht te kunnen, dan ben je gezien. Kijk maar naar FC Twente afgelopen week, dat onderuit ging bij Excelsior. Als we dezelfde mentaliteit aan de dag leggen als de eerste tien wedstrijden, dan maken we tegen iedereen een kans. Dan kan het inderdaad een mooie serie worden", aldus Jurgen Streppel op de clubwebsite.

De technisch directeur en trainer van Willem II spreekt vol lof over tegenstander SC Cambuur. "De club leeft echt, ze hebben enthousiaste supporters die lang hebben gehunkerd naar eredivisievoetbal. Ze hebben knap een aantal goede spelers weten vast te leggen, zoals Rusnak en Ogbeche. Daarnaast hebben ze een paar minder opvallende, maar wel belangrijke spelers in de selectie. Ze hebben gewoon een leuk team, dat heel aanvallend en enthousiast voetbalt. Ik verwacht zondag dan ook een wedstrijd die vergelijkbaar is met onze laatste thuiswedstrijden tegen Heerenveen en Vitesse. Cambuur komt om te voetballen en zal net als Willem II vol voor de winst gaan."

Verder wist Streppel te melden dat Frank van der Struijk nog niet fit is. Tim Cornelisse keert wel weer terug van zijn hamstringblessure.Cover ELF Voetbal magazine, ELF NR 4 2019Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
transfergeruchten Laatste: 'Marcel Keizer verliest uitblinker Bruno Fernandes aan Manchester United'
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <