Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Oriana Sabatini

Twee gespeeld, twee gewonnen. Juventus kent opnieuw een uitstekende start van het seizoen. Cristiano Ronaldo wist nog niet te scoren, maar ook spits Paulo Dybala wist het net nog niet te vinden. De Argentijn deed dat wel daarbuiten. Op zijn nieuwste vlam zetten we deze keer onze schijnwerpers. Ons ballenmeisje is... Oriana Sabatini.
27-08-2018 13:30 door Redactie ELF Voetbal

Wat is ze allemaal? Actrice, zangeres, model. De activiteiten van Sabatini zijn niet in één titel te vangen. Terwijl de geruchten al langer gingen, is ze pas sinds mei de officiële vriendin van Dybala. Daarmee kwam een einde aan de speculaties die al opdoemden, toen Dybala nog met Ginevra Sozzi als vriendin door het leven. Die romance, ontstaan tijdens een vakantie op het Spaanse eiland Formentera, duurde ruim een halfjaar.

 

Nos queremos con estrías y todo lo otro tambien ??? @loligortari

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Tot september 2017 had Dybala een relatie aangeknoopt met het Argentijnse model Antonella Cavalieri. Een verhouding die tot veel controversies had geleid. Doordat ze elkaar weinig zagen, keken ze het allebei niet zo nauw met hun liefdesleven. Al gold dat ook voor de relatie van Dybala met Sozzi. Hij zou in die periode al regelmatig vreemd zijn gegaan met Sabatini.

 

?

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Oriana Sabatini kwam op 19 april 1996 ter wereld in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Ze is de oudste dochter van Osvaldo Sabatini, een Argentijnse actrice en zakenman, en Catherine Fulop, een actrice uit Venezuela. Ze heeft een drie jaar jongere zus, Tiziana. Haar nichtje is Gabriela Sabatini, de tennisprof uit Argentinië die ook bekend stond om haar looks.

 

8am @beautyfileofficial

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Al op jonge leeftijd begon Oriana met haar artistieke trainingen. Ze ontwikkelde toen niet alleen haar zangkwaliteiten, maar leerde ook piano spelen en trad al op in het theater. Tijdens haar studie volgde ze onder meer twee jaar acteertrainingen op het befaamde instituut van Julio Chávez. Ook zat ze een jaar in de banken van het New York Film Academy.

 

repetimos? @loligortari

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Als model trad ze op dertienjarige leeftijd al voor de eerste keer op. Ze werd gefotografeerd voor een artikel waarin ze sprak over de relatie met haar moeder. Haar eerste televisieoptreden stamt uit 2011. Op het Uruguayaanse net was te zien in Porque te quiero así, waar ze de rol van Rocío speelde. De vriendin van de jonge hoofdrolspeler uit de strip.

 

Porque nunca es tarde para un tb de Capri ?

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Eind 2012 nam ze deel aan een casting van het productiebedrijf van Cris Morena, dat acteurs en actrices zocht voor de serie Aliados. Ze kwam door de sessies heen en speelde het karakter van Azul Medina. In 2013 won ze daarvoor de Revelatieprijs tijdens de Kids Choice Awards Argentina. Een jaar later nam ze als gast deel aan de show El club del hit met haar partners uit Aliados, Jenny Martínez en Mariel Percossi.

 

??

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Een jaar later kreeg ze voor dezelfde rol in de tweede reeks van Aliados zelfs de prijs voor Favoriete Actrice tijdens de Kids Choice Awards Argentina 2014. De serie ging als musical ook naar de theaters, waardoor ze in het grote Teatro Gran Rex stond. Ook vertolkte ze speciale rollen in de realityshow Tu cara me suena 2 waarin ze Katy Perry en Christina Aguilera imiteerde.

 

mh

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

In 2017 nam ze deel aan de bekende L'Oréal reclamecampagne om het product Casting Creme Gloss in de markt te zetten. In april van datzelfde jaar startte ze haar solocarrière op zanggebied met de release van haar eerste single. Het Engelstalige Love Me Down Easy. In juni nam ze deel aan de opening van het bekende programma Show Match, gepresenteerd door Marcelo Tinelli. Daarin zang ze de hit Love Me Down Easy, waarbij haar sopraanstem opviel.

 

?

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Op 5 juli trad ze ook op in het voorprogramma van de Dangerous Woman Tour van Ariane Grande. Toen zong ze voor het eerst in het openbaar haar twee nieuwe singles Stay Or Run en What U Gonna Do. Op 21 september stond ze voor het eerst als soloartieste op het podium in het Usina del Arte, Ciudad Emergente. Op 14 en 15 november trad ze op in het voorprogramma van Coldplay, dat haar wereldtour A Head Full of Dream in het Unico Stadion van het Argentijnse La Plata afsloot.

 

?

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Haar social media gebruikt Sabatini met name voor haar modellenloopbaan. Slechts sporadisch komen zogenaamde zangfoto's voorbij. Daarvoor benut ze weer Spotify en haar YouTube-kanaal. Op Instagram telt ze nu ruim 3,3 miljoen volgers! Een aantal dat sinds het uitlekken van haar relatie met Dybala met enkele honderdduizenden toenam. Al spelen natuurlijk ook haar geplaatste foto's daarin een rol. Die zijn erg leuk. Ze zal haar aantal volgers de komende tijd ongetwijfeld verder zien toenemen.

 

Fuera de servicio

Een bericht gedeeld door Oriana Sabatini (@orianasabatini) op

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <