Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Anastasia Kostenko

Het jaar 2019 is inmiddels alweer zeven dagen onderweg. Terugkijkend op afgelopen jaar vormde het WK in Rusland het voetbalhoogtepunt. Het gastland deed het beter dan verwacht en schakelde onder meer topfavoriet Spanje uit. Op spelersvrouwengebied scoort Rusland ook goed. We keken eens rond en vonden al snel de juiste kandidaat. Ons ballenmeisje deze week is... Anastasia Kostenko.
07-01-2019 13:00 door Redactie ELF Voetbal

Of eigenlijk Anastasia Tarasova. Vorig jaar januari stapte het 24-jarige Russische fotomodel in het huwelijksbootje met Dmitri Tarasov. Voor de 31-jarige middenvelder van Lokomotiv Moskou alweer zijn derde huwelijk! Eerst was de achtvoudig international van Rusland getrouwd met Oksana Ponomarenko, een bekende gymnaste. Samen hebben ze een dochter Angelina. Op haar negende verjaardag kreeg ze onlangs een prachtig juweel vol diamanten van haar vader. Bijna op hetzelfde moment eiste zijn ex een bedrag van vijftien miljoen roebel (190.000 euro) als alimentatie op. Daarover loopt nog een rechtszaak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradise ???‍??? #maldives #ocean #beach #vacation

Een bericht gedeeld door ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) op

Van juni 2012 tot en met december 2016 was Tarasov getrouwd met de Russische tv-personality Olga Buzova. De twee bleven kinderloos, wat ook de reden voor de uiteindelijke scheiding vormde. "We zijn er nooit in geslaagd een echte familie te vormen. Ik wilde kinderen, maar helaas heb je daarvoor het verlangen van twee personen nodig." De twee hebben nog steeds intensief contact en er wordt beweerd dat het contact verder gaat dan enkel telefoontjes over en weer...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank God??? #Maldives #ocean #sun #beach #love

Een bericht gedeeld door ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) op

Door het huwelijk met Buzova startte Tarasov overigens met het spelen in een musical en met zang. Buzova heeft officieel nu een relatie met een andere voetballer, Denis Gusakov, en scoorde afgelopen zomer haar eerste hitje met Little Half. Of Kostenko ook kan zingen, weten we niet. Op social media is in ieder geval niets te vinden over haar zangcapaciteiten.

Kostenko werd in Rusland bekend als Miss World Russia 2014. Bijzonder is dat ze de verkiezing eigenlijk niet won. Het kroontje ging naar Yulia Alipova. Maar de autoriteiten hadden te weinig vertrouwen in het succes van Alipova in het buitenland. Daardoor werd Kostenko door de organisatie in Moskou naar de Miss World verkiezing in Londen gestuurd, die op 14 december 2014 plaatsvond.

Net als onze landgenote Tatjana Maul haalde Kostenko de laatste 25 in de Engelse hoofdstad. Toen de inkrimping naar de laatste elf bekend werd gemaakt, vielen de twee af. In de continentale ranking eindigden ze overigens als derde, achter de Hongaarse Edina Kulcsár en de Engelse Carina Tyrrell. Kostenko hield veel leuke opdrachten over aan haar deelname en wordt nog steeds veel gevraagd voor shoots.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????? ???? ?????? @viktoria_ruf ????????? @katrin_thewild ? #timelessmemories #unfetteredparadise #maldives

Een bericht gedeeld door ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) op

Ze werd op 29 maart 1994 geboren in Salsk, een stad van 61.088 inwoners ten zuidoosten van Rostov-on-Don. Haar vader Yaroslav Kostenko en moeder Viktoriya Shcherbakova wonen daar nog steeds. Anastasia volgde een kunstopleiding aan de Universiteit van de Vriendschap der Volkeren in Rostov. Daar slaagde het 1,75 meter lange model ook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???, ????????? ?????! ??????? ??‍?? ????? ? ?????? ? ???? ?? ????????, ??? ??? ????? ??????? ? ???????( ??????-?? ?? ????? ?? ????? ????? ?????????) ???????? ???-??? ??? ???????? ??????????? ???? ????? ?????? ? ????????. ???? ????????? @rasulova_valentina ??? ??????????? ????????? - ??? ????? ???????????? ??????? ???? ? ??? ??? ???? ?????. ?? ??????, ?????? ????????, ? ??? ???????... ? P.S. ????? ?????????, ???-?????? ?? ???? ??????????? ????????? ?????? ? ???????? ????????? ??? ?? ??? ????????????? ?? ?????? ??????, ??? ?? ????? ?? ????? «?????? ???????? ?????. ????? ?? ??????. ??????»?? #?????????????? #???????2?????? #?????

Een bericht gedeeld door ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) op

Haar werkzaamheden stonden begin vorig jaar op een lager pitje, omdat ze moeder werd. In maart werd dochter Milana in de Moskouse kliniek Lapino geboren. Ze was 50 centimeter groot en woog 2940 gram. In interviews liet Anastasia altijd horen dat ze droomt van een groot gezin en veel kinderen wil. Naar verluidt zou Tarasov haar wens volledig ondersteunen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carpe diem? #maldives

Een bericht gedeeld door ANASTASIA TARASOVA (@kostenko.94) op

Op social media is Anastasia een hit. Uiteraard met Instagram als best bezochte medium. Door middel van haar 1.367 berichten weet ze nu ruim 674.000 volgers achter haar. Vakantiekiekjes in onder meer Dubai doen het goed. Op Facebook heeft ze twee pagina's in gebruik. Eentje op haar meisjesnaam. De ander met de achternaam Tarasova. Die lopen ook als een trein. Zolang ze haar schoonheid zal blijven delen met haar volgers, nemen die aantallen ongetwijfeld toe. Wij vinden dat niet erg.

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <