Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto

Juventus gaat opnieuw met een straatlengte voorsprong aan de leiding in de Serie A. Liefst elf punten bedraagt het gat met eerste achtervolger Napoli. Het achtste kampioenschap op rij is een kwestie van tijd. Een mooie aanleiding om een (inmiddels ex-)presentatrice van Juventus TV voor te stellen. Ons ballenmeisje deze week is... Cristina Chiabotto.
29-01-2019 16:30 door Redactie ELF Voetbal

In de zomer van 2013 werd ze met veel bombarie voorgesteld als het gezicht van het nieuwe Juventus TV, maar nog steeds verdient Chiabotto met name de kost als model en televisiepresentatrice. De 32-jarige Italiaanse brunette speelt daarbij maar wat graag haar troeven, eh beter gezegd haar lichaam, uit. Check haar naam maar eens op Google afbeeldingen of social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qui. ? @banyantreevabbinfarumaldives (Tks to @lareveche ?)

Een bericht gedeeld door Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) op

Chiabotto werd op 15 september 1986 in Moncalieri, Piëmont geboren. Hoofdstad van de bewuste provincie is Turijn. De liefde voor Juventus werd haar daardoor met de paplepel ingegoten. Ze is de oudste dochter van Giuseppe en Fiorella Chiabotto en heeft een jongere zus, Serena. Ze brak in Italië in 2004 door toen ze werd gekroond tot Miss Italia. Aan de Miss World nam ze aansluitend overigens niet deel.

Haar uitstraling tijdens de schoonheidsverkiezing leverde haar een contract op als presentatrice bij de RAI. Datzelfde jaar maakte ze haar debuut in het programma Zecchino d'Oro, een tv-programma voor kinderen waarin ze een kleine rol vervulde. Ook presenteerde ze Miss Italia 2005 op Rai 1. Daarna nam ze succesvol deel aan de danscompetitie Ballando, de Italiaanse versie van Dancing With the Stars. Hoe succesvol? Nou, ze won!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il sole dentro di me (..fuori verra’?) #sensingthemoment @angsanavelavaruofficial @banyantreehotels (Tks @leshadi )

Een bericht gedeeld door Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) op

In 2006 werd ze aangetrokken als opvolgster van Alessia Marcuzzi voor het programma Le Iene bij Mediaset. Daarna stroomde ze door naar Festivalbar, dat ze samen presenteerde met Ilary Blasi. Daarna vertolkte ze de presentatierol in diverse tv-shows, zoals de Wind Music Awards (Italia 1, 2007-2008), Fico & Fico Christmas Show (Italia 1, 2009-2010) en de Comedy Tour Risollevante (Comedy Central, 2011-2012). In 2008 trad ze op als gastvrouw van Real TV op Italia 1. Een programma over de diverse Koninklijke Huizen.

In de tussentijd schitterde ze samen met Juve-icoon Alessandro Del Piero op een erg populaire reclamebanner. Ook vormde ze het gezicht van diverse reclamecampagnes. Zo was ze te zien in advertorials van Facco Corporation, Chateau d’Ax (2009/2011), Deborah (2009), Rocchetta (2007/2011), Lotto en Cotonella (2006). Tijdens de twintigste editie van de Italiaanse Grand Prix Advertising in 2007 won ze zelfs een speciale prijs die beschikbaar werd gesteld voor het onderdeel Communicatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un giorno nella bellissima Puglia ?? #screenhaircare #summer2018 ??

Een bericht gedeeld door Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) op

De datum 8 september 2011 blijft erg speciaal voor haar. Dat was de dag dat het nieuwe Juventus Stadium, ook bekend als Allianz Stadium, werd geopend. Chiabotto werd benoemd tot peettante (‘Godmother’) van het stadion. "Toen ik voor de eerste keer het stadion binnenkwam en het veld betrad, werd ik erg emotioneel door de vele fans. Dat ik deel mocht uitmaken van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis deed me veel."

Een halfjaar eerder had ze de harten van de fans van De Oude Dame al gestolen. Ze beloofde een striptease als Juventus de landstitel in 2012 zou behalen. Het kampioenschap werd inderdaad binnengehengeld, maar de striptease bleef tot op de dag van vandaag uit. In juli 2013 werd het 1,82 meter lange fotomodel gevraagd om de rol van presentatrice van Juventus TV te vervullen.

Die taak verrichte ze overigens slechts een jaar. Toen werd ze alweer bedankt voor bewezen diensten. Desondanks is ze nog steeds een groot fan van Juventus. Dat is direct te zien als haar Instagram-account wordt bekeken. Naast haar tv-loopbaan, die ook series als Ciak... si canta! (Rai 1, 2010), Tutti a scuola (Rai 1, 2010) en Bau Boys (Italia 1, 2012) behelst, maakte ze in 2011 ook haar radiodebuut. Ze was twee jaar te horen in Pronto chi sei? op Radio Kiss Kiss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sono al SETTIMO cielo!!! 7 e una sola emozione... GRAZIE @juventus #MY7H #campioniditalia ????

Een bericht gedeeld door Cristina Chiabotto (@vanillagirl_86) op

Ze heeft in haar leven al vele relaties achter de rug. Haar meest recente lijkt serieus. Sinds april 2018 is ze samen met Fabio Fulco, een 48-jarige (!) acteur uit Napels. Enkele intieme foto’s daarvan zijn ook te vinden op haar Instagram-account. Op het fotomedium heeft ze inmiddels ruim 537,2 duizend volgers (!). Mocht je haar zoeken? Check @vanillagirl_86. Overige tekst is overbodig.

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <