Resultaten x
Binnenland

AGOVV heeft oude bekende op proef; Grot weggestuurd

AGOVV Apeldoorn heeft een oude bekende op proef. Ville Vaisanen speelde eind jaren negentig nog voor De Graafschap. Nu probeert de 32-jarige verdediger een contract af te dwingen bij een andere Gelderse club.
11-12-2009 09:38 door Redactie ELF Voetbal

Vaisanen speelt inmiddels voor FC OPA, in zijn geboorteland Finland. Maar hij kan transfervrij vertrekken bij de club uit de Tweede Divisie. Olaf Lindenbergh en Hans van de Haar kent hij nog uit zijn Doetinchemse periode, vertelt hij in De Stentor. Van 1997 tot 2000 stond hij onder contract in Doetinchem. In die periode kwam hij tot 30 wedstrijden en 2 goals. Daarna was hij actief in Griekenland, Noorwegen en Engeland. AGOVV gaat overigens niet in zee met Sherwin Grot. De 19-jarige aanvaller, de jongere broer van Guilano (ex-NEC, Excelsior en Helmond Sport, nu Inter Turku), was op proef op Sportpark Berg en Bos. Vorige maand werd hij weggestuurd bij NEC. Maar ook AGOVV gaat niet in zee met Grot.

Het is overigens onzeker of trainer John van den Brom vanavond in het thuisduel met Helmond Sport kan beschikken over Chiro N'Toko. De centrale verdediger kampt met pijn in de heupstreek en wordt bij absentie vermoedelijk vervangen door de weer fitte Arnoud van Toor. Middenvelder Olaf Lindenbergh zakt dan een linie terug.

Indien N'Toko fit genoeg is, komen dezelfde elf spelers aan de aftrap die vorige week met 3-1 verloren bij FC Eindhoven. Van den Brom reageert in hetzelfde regionale dagblad: "Ik ben tot maandag echt ziek geweest van de nederlaag. Het heeft in elk geval duidelijk gemaakt dat we zonder de juiste instelling maar een simpele ploeg zijn die dan zelfs van een tweede-, derde- of vierdeklasser kan verliezen."

Aan het einde van de maandagtraining bespeurde de oefenmeester dat de teleurstelling bij de groep verwerkt was. "De dagen erna hebben de jongens het fantastisch opgepakt. Ik weet zeker dat er tegen Helmond Sport een ploeg staat waar het niet aan de dingen die vorige week ontbraken zal liggen." In Brabant werd het eerder dit seizoen 4-4.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'PSV in gesprek met PEC Zwolle-verdediger Sepp van den Berg'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <