Resultaten x
Binnenland

Deze Eredivisiespelers zullen dit weekeinde hun debuut gaan maken

Met de nodige speelrondes al achter de rug veranderden op de slotdagen van de transferperiode alsnog een aantal spelers van club. Op de laatste dagen mochten we dan ook weer een aantal nieuwelingen in de Eredivisie verwelkomen. Deze spelers zullen pas in speelronde 5 hun eerste wedstrijd gaan spelen voor hun nieuwe werkgever.
13-09-2018 21:00 door Redactie ELF Voetbal

Érick Gutiérrez (PSV)

De verwachtingen zullen hooggespannen zijn als Érick Gutiérrez dit weekeinde op het wedstrijdformulier zal verschijnen. De Mexicaanse middenvelder heeft op het laatste moment zijn werkvergunning gekregen waardoor hij inzetbaar zal zijn in de wedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zaterdag. De 23-jarige middenvelder is inmiddels al tienvoudig international van Mexico en is bovendien een boezemvriend van Hirving Lozano. Gutiérrez is echter niet alleen gehaald om Lozano tevreden te stellen. De middenvelder beschikt immers over een uitstekende dribbel en heeft een prima schot in huis. Gutiérrez wordt dan ook hoger ingeschat dan Pablo Rosario en Dante Rigo die de afgelopen weken het middenveld invulden. Gutiérrez zal nu moeten bewijzen dat hij daadwerkelijk een basisplaats op het PSV-middenveld verdient.

Jesper Drost (Heracles)

Jesper Drost en Tom van Weert forceerden al direct na de seizoensstart een breuk met FC Groningen nadat zo hun onvrede hadden geuit over de gang van zaken bij de club. Oefenmeester Danny Buijs liet als antwoord beide heren buiten de selectie. Drost en Van Weert wisten dus dat ze op zoek konden naar een nieuwe werkgever. Jesper Drost lukte het daadwerkelijk om een nieuwe werkgever te vinden. Op deadline-day was het Heracles die de middenvelder een aanbieding voorschotelde. Het middenveld was bij Heracles een linie die nog wel aan versterking toe was. Jesper Drost vormde dan ook een welkome aanwinst. De 25-jarige middenvelder heeft al de nodige Eredivisie-ervaring op zak en zal in Almelo een basisplaats op het middenveld in gaan nemen. Aanstaande zondag zullen we Drost in duel met sc Heerenveen ongetwijfeld in actie gaan zien.

Reuven Niemeijer (FC Emmen)

De komst van Jesper Drost betekende voor Reuven Niemeijer dat hij zijn koffers mocht gaan pakken. In de laatste uren van de transferperiode sloot FC Emmen een huurovereenkomst met de Heraclieden. De 23-jarige middenvelder, die in het afgelopen seizoen nog indruk maakte met acht doelpunten, kwam niet meer in de plannen voor van oefenmeester Frank Wormuth en mag nu dus  zijn trainer gaan overtuigen in het shirt van FC Emmen. Bij de Emmenaren lijkt Niemeijer verzekerd van speelminuten. De middenvelder weet hoe hij een doelpunt in de Eredivisie moet maken. Doelpunten die FC Emmen hard nodig zal hebben.

Adam Maher (AZ)

Een debuut in het shirt van AZ zal het voor Maher in ieder geval niet worden. De middenvelder is een kind van de club en kent Alkmaar dus als geen ander. Voor Maher zal het dan ook een rentree in het shirt van AZ worden. Na mislukte avonturen bij PSV en FC Twente is de 25-jarige middenvelder immers teruggekeerd bij de club waar het voor hem allemaal begon. Of Maher aankomende zondag tegen Feyenoord in actie komt, ligt aan zijn fitheid. De rechtspoot zat al maanden zonder club en zal dus een ernstig gebrek aan wedstrijdritme hebben.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Robert Maaskant volgt Maurice Steijn op als hoofdtrainer van VVV-Venlo'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <