Resultaten x
Binnenland

De mooiste goals van week 12

Geen clubvoetbal? Ha, dacht je dat? Er werden honderden clubwedstrijden gespeeld in 't voorbije weekend, alsmede een paar interlands. Hoe het ook zij: er werden weer flink wat lekkere doelpunten binnen gestampt. Een overzichtje van het moois van afgelopen week!
25-03-2019 13:00 door Jan Willem Spaans

Serge Gnabry

De reden dat Bayern München voor 't eerst in jaren om de titel moet vechten? En al vroeg uit de Champions League geknikkerd werd? In alle eerlijkheid ligt dat aan spelers als Serge Gnabry: subtopspelers in de absolute top. We zeggen niet dat Gnabry er niks van kan, da's onzin, maar hij heeft niet het absolute topniveau vereist voor Bayern. Deze geweldige goal doet toch anders vermoeden!

Imrane Omar

Vooral het hele filmpje kijken: Telstar levert een van de comebacks van het seizoen door op bezoek bij FC Den Bosch een 3-0 achterstand helemaal om te buigen en met 3-4 terug in de bus naar Velsen te duiken. De tweede goal van Imrane Omar, vanaf 0:45, was de mooiste van de avond. 

Jason Cowley

Jason Cowley is spits van Bromsgrove Sporting. Dat is een Engelse club die zo laag in de piramide speelt dat je vermoedelijk eerst een reeks mummies aan de kant moet schuiven voordat je ze kunt vinden. We willen graag degene die een camera had meegenomen naar deze wedstrijd bedanken voor zijn ingeving. Wat een verschrikkelijk mooi doelpunt. 

Vivianne Miedema

Mooie traditie: Arsenal heeft Nederlandse spitsen met een groots gevoel voor stijl. Dennis Bergkamp en Robin van Persie zullen bewonderend kijken naar het doelpunt van Vivianne Miedema, haar twintigste voor The Gunners in het lopende seizoen. Hoe ze de rust bewaart is heerlijk om te zien. 

Collin Seedorf

Heeft een handje van acrobatiek in de zestien van de tegenstander. In januari had de verdediger van FC Eindhoven al vallend FC Den Bosch geveld met een late 1-0. Deze was iets minder belangrijk, de 7-1 tegen FC Dordrecht (en 't was nog geeneens de laatste goal), maar ook weer een tikkie fraaier. Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United denkt aan tijdelijk afscheid van toptalent Tahith Chong'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <