Resultaten x
Binnenland

De mooiste goals van week 25

De Copa America, de Gold Cup én de Africa Cup. Wie denkt dat het voetbalseizoen stilligt doet zich tekort. Wie wil er nu niet naar Guinee - Madagascar (2-2) kijken? De mooie goals blijven ook maar vallen. Ook deze week konden we er moeiteloos vijf kiezen. En, zoals beloofd, dan gaan we door!
24-06-2019 13:00 door Jan Willem Spaans

Hérold Goulon

Nog niet genoeg bekers? Probeer de halve finale van de beker in Maleisié! Pahang versloeg Perak met 3-1, de derde treffer was dit uiterst bijzondere exemplaar. Het slechte nieuws voor Goulon: er is nog een terugwedstrijd...

Yari Verschaeren

Het loont België onder 21 niet, de ploeg werd roemloos uitgeschakeld op het EK. Toch is dit een aardig goaltje van Anderlechtpareltje Yari Verschaeren. Onthoud die naam!

Joao Felix

Nog wel een naam die je even in je oren moet knopen. Benfica heeft pech dat iedereen en zijn hond weet dat zijn afkoopsom 120 miljoen euro is, anders hadden ze er na dit fraaie goaltje op training nog eens twintig miljoen bovenop kunnen gooien voor de aasgieren uit Madrid, Manchester en verder.

Odion Ighalo

Niets ten nadele van de oud-spits van onder meer Watford, maar deze goal gaat niet over hem. Sterker nog, de spits heeft maar net op tijd door welk meesterwerkje er voor hem is klaargelegd. Ola Aina: take a bow. Nigeria won zo de eerste wedstrijd op de Africa Cup. 

Gian-Luca Waldschmidt

Duitsland degradeert! In voetbaltermen is dat altijd leuk om te schrijven. Dus, om het af te leren: Duitsland degradeerde vorig jaar in de Nations League. Niet dat we het grappig vonden, overigens. De toekomst zit wel snor bij de Mannschaft, getuige deze poeier van Gian-Luca Waldschmidt op het EK -21. 

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <