Resultaten x
Binnenland

PANNA! 42 is uit: We gaan weer knallen!

De zomerstop is voorbij. Een nieuw seizoen lonkt. Er was reeds het nodige spektakel te melden op transfergebied. In PANNA! nummer 42, het broertje van ELF Voetbal, kijken we al uitgebreid vooruit naar het nieuwe seizoen. We spraken met onder andere Georginio Wijnaldum, Ludovit Reis, Noa Lang en skillkoning Kazooie 94. En daarnaast nog veel meer leuke verhalen in het leukste voetbalkidsmagazine.

11-07-2019 13:00 door Redactie ELF Voetbal

GEORGINIO WIJNALDUM

De Champions League-beker was in ons land! Bezorgd door Georginio Wijnaldum, die de trofee in juni met Liverpool won. Hij nam de cup mee naar Schiemond, de plek waar het voor hem allemaal begon. PANNA! was erbij en mocht zelfs even praten met Wijnaldum! "Ik kwam uit een moeilijke buurt, maar die heeft mij wel gevormd tot de man die ik nu ben."

MOISE KEAN

PEC Zwolle wilde hem maar wat graag huren afgelopen winter. Juventus wilde hem nog liever behouden. De laatste helft van het seizoen heeft hij laten zien waarom. Moise Kean is het nieuwste supertalent uit Italië. Waarom lees je in PANNA!

KAZOOIE94

La Croqueta, de Roulette en de Sombrero Flick: dit zijn geen lekkere Spaanse restaurants, maar trucjes op FIFA 19. EA Sports, de maker van FIFA, vertelde laatst dat er in FIFA 20 een nieuwe spelmodus komt, waarbij het alleen maar om trucjes draait. Die spelmodus heet VOLTA. PANNA! vroeg aan FIFA-YouTuber Kazooie94 wat hij verwacht van VOLTA. Hij is tenslotte dé expert.

NOA LANG

Minuten voor Oranje Onder 19, Jong Ajax, Ajax 1 en zijn debuut voor Jong Oranje. Nu hij de dubbel pakte met Ajax kijkt Noa Lang terug op vorig seizoen. En wat voor een seizoen? Maar echt tevreden? Dat is Noa nog lang niet. "Het was een redelijk jaar. Dit is nog maar het begin!"

BJÖRN KUIPERS

Zo word jij een topscheids! Björn Kuipers vertelt in de nieuwe PANNA! hoe hij tot de beste scheidsrechter van de wereld is uitgegroeid. Waarom begon hij? Kon hij al meteen goed fluiten? Hoe ontdekte hij dat hij de wereldtop kon halen? Hoe kan de PANNA!-lezer het best beginnen? Nog veel meer antwoorden geeft Kuipers in een uitgebreid interview.

ANDRÉS GUARDADO

In maart 2016, dat is 26 PANNA!'s geleden, schreven wij al over de wondersloffen van Andrés Guardado. Nu, honderden PANNA!-verhaaltjes, een EK, een WK en talloze voetbalsensaties later, is het tijd voor deel twee. PANNA! zocht de Mexicaanse middenvelder op in Sevilla. "Overal waren fietspaden in Nederland! Dat mis ik hier."

LUDOVIT REIS

BOEM! Waar Luis Suarez twee tussenstappen (Ajax en Liverpool) voor nodig had, doet Ludovit Reis gewoon ineens. Hij verhuist deze zomer van FC Groningen naar FC Barcelona! PANNA! sprak de negentienjarige Haarlemmer over zijn droomtransfer en testte ook meteen zijn kennis van zijn nieuwe club en woonplaats met een Barcelona Quiz.

RAPPENDE VOETBALLERS

Stoere teksten, videoclips met dure auto's en gouden horloges: sommige voetballers zijn niet alleen de baas op het veld, maar ook daarbuiten. Pas maar op Lil' Kleine, want deze voetballers nemen de Nederlandse rapwereld over.

En verder:

Tien redenen waarom wij van de Eredivisie houden!
De voetbalfamilie van Melayro Bogarde
Ajax-aanwinst Razvan Marin
Keeperstraining van Lars Unnerstall!
Een portret van toptalent Phil Foden (Manchester City)
Frenk Vonk en Mikky op Safari
PANNA! Sterrenteam Jongens O13
NK Cruyff Courts 6 vs 6
Ontleed: Luka Jovic (Real Madrid)
Het grote PANNA! clubportret van... RKC Waalwijk
Welke voetballer zoeken we?
De PANNA!-Instavolger
Moppentrommel
PANNA! Nieuwsflitsen
Superposters: Calvin Stengs (AZ), Viviane Miedema (Oranje Leeuwinnen), Memphis Depay (Oranje) en Cristiano Ronaldo (Juventus)

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <