Resultaten x
Binnenland

Ajax haalt niet alleen Nemanja Gudelj, ook Nebojsa en Dragi

NEMANJA GUDELJ, maar ook NEBOJSA GUDELJ en DRAGI GUDELJ. Allen zouden komend seizoen in dienst komen van Ajax.

06-05-2015 07:45 door Redactie ELF Voetbal

Deze speciale eis heeft Nemanja Gudelj op tafel gelegd bij de hoofdstedelingen tijdens diens onderhandelingen over een vijfjarig contract. Dat meldt De Telegraaf Als Ajax deze verzoeken heeft ingewilligd, zal de 23-jarige middenvelder van AZ daadwerkelijk zijn handtekening zetten onder een vijfjarige verbintenis in Amsterdam.

Beide partijen zijn verder akkoord. Ook met AZ zou een akkoord zijn bereikt. Dat hij zijn vader en broertje meeneemt, is uniek. Beiden waren afgelopen maand met Nemanja al aanwezig in een skybox tijdens de wedstrijd Ajax - NAC Breda in de Amsterdam ArenA.

Scouting

Gudelj senior werd op 13 oktober 2014 ontslagen als trainer van NAC Breda en is sindsdien clubloos. Hij zou bij Ajax een rol moeten krijgen in de scouting. De Serviër, die ook als speler NAC Breda diende, beschikt ook over een uitstekend netwerk in de Balkan en met name Servië.

Dragi Gudelj speelde afgelopen seizoen in Jong NAC Breda en werd in juni 2014 voor het eerst opgeroepen voor Servië onder 18. In het oefenduel met Oostenrijk maakte de nu 17-jarige linkspoot zijn officiële debuut. In november vorig jaar baarde Dragi opzien door tijdens NAC Breda - AZ in een AZ-shirt te klappen voor zijn broer Nemanja, die het duel op schitterende wijze besliste. Dragi, actief als linksback, speelt juist voor NAC Breda.

Transfersom

Deze week zou de volledige familie van Gudelj bij Ajax gepresenteerd worden. AZ zou een transfersom van zes miljoen euro aan de komst van Nemanja overhouden. Zondag is hij overigens geschorst, als AZ het juist opneemt tegen... NAC Breda. Anderhalve week geleden incasseerde hij na twee overtredingen op Jesus Manuel Corona twee keer een gele kaart tegen FC Twente, dus rood.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'PSV in gesprek met PEC Zwolle-verdediger Sepp van den Berg'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <