Resultaten x
Binnenland

Time Timer©: een nieuw onderscheidend sporthorloge

Een nieuw sporthorloge. Het nieuwe Time Timer© horloge Plus is een zeer gebruiksvriendelijke horloge, ideaal voor iedereen die met timemanagement werkt.

12-12-2013 10:59 door Redactie ELF Voetbal

Het gepatenteerde horloge is in samenwerking met Dick Jol, voormalig topvoetbal scheidsrechter, officieel geïntroduceerd op de Nationale Voetbal Vakbeurs. Door de eenvoudige bediening onderscheidt dit Time Timer© horloge zich van enig ander sporthorloge.

Het horloge heeft drie functies: tijd van de dag, Time Timer© en alarm. Time Timer© is al meer dan 20 jaar een welbekend hulpmiddel voor een ieder die met timemanagement te maken heeft en wordt al jarenlang met veel succes ingezet op school, thuis en op het werk. Het nieuwe Time Timer© horloge blijkt ook zeer goed te gebruiken voor allerlei sportieve doeleinden.

Voormalig topvoetbalscheidsrechter Dick Jol staat 100 procent achter het nieuwe horloge. "Het horloge heeft een sportief design en eenvoudige bediening, waardoor het zeer praktisch is in het gebruik", aldus Jol. De Time Timer© functie, die op het horloge zit, kan ingesteld worden van 0 tot 60 minuten en tot 99 uur. Er zit een trilalarm, geluidsalarm en herhaalfunctie op en de Time Timer© onthoudt de laatst ingestelde tijd.

Ter introductie worden er 2x 10 horloges weggegeven. Wilt u er één winnen?! Vraag de poster met Dick Jol aan bij Robo Toys. Maak een leuke, gekke, originele foto met de poster en stuur uw foto in naar foto@robo-toys.com. U maakt dan kans op één van de 10 Time Timer© horloges die worden weggeven. De eerste wedstrijdactie is reeds geweest. De tweede wedstrijdactie loopt tot en met 28 februari 2014.

Wilt u meer weten hoe u de Time Timer© het beste kunt inzetten tijdens een wedstrijd of training? Vraag naar de mogelijkheden per email info@robo-toys.com of via telefoonnummer 0181-479356. Meer informatie en filmpjes vindt u op de website: www.timetimer.nl.

Robo Educational Toys BV
Seggelant West 9g
3237 MJ  Vierpolders
tel.: 0181 - 479356
fax: 0181 - 479358

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <