Resultaten x
Buitenland

Jonathan de Guzman: "Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart"

Gisteravond nam het Eintracht Frankfurt van onder anderen Jetro Willems en Jonathan de Guzman het op tegen het Inter van Stefan de Vrij. Die laatste maakte in het begin van de wedstrijd een fout die resulteerde in een voorsprong voor de Duitsers. Na de 0-0 in de heenwedstrijd was de minimale 0-1 overwinning in Milaan genoeg voor Frankfurt om verder te gaan naar de kwartfinales van de Europa League. ELF Voetbal sprak na afloop met een zeer opgetogen De Guzman.
15-03-2019 08:54 door Aaron Deckers

"Het was een heerlijke wedstrijd, volgens mij waren uiteindelijk zelfs achttienduizend fans vanuit Frankfurt overgekomen om ons aan te moedigen. Het voelde als een thuiswedstrijd. De fans van Frankfurt zijn echt geweldig en maken er zowel thuis als uit een fantastische sfeer van. Helaas heb ik wel vernomen dat de fans de volgende uitwedstrijd in de Europa League niet mee mogen komen, omdat enkelen met vuurwerk hebben gegooid vandaag", aldus De Guzman.

De veertienvoudig international voelt zich helemaal op zijn gemak in Duitsland: "De Bundesliga past echt perfect bij me, ik voel me in die competitie helemaal thuis. Het is een fysiek zware competitie en dat past perfect bij me. Ik ben helemaal fit en kan daardoor een uitstekende bijdrage leveren aan het team. Net als vorig jaar spelen we dit jaar goed voetbal, hebben we nog uitzicht op de Champions League en staan we in de kwartfinale van de Europa League."

"Het is overigens niet alleen de competitie die me bevalt in Duitsland. Ook het land en de stad Frankfurt zijn twee redenen om voor deze club te spelen. Daarnaast is het makkelijk reizen tussen Nederland en Frankfurt. Dat komt voor mij persoonlijk goed uit want mijn zoontje speelt in de jeugd van Feyenoord. Hij wordt op dit moment mede getraind door Dirk Kuijt. Leuk natuurlijk. Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart en ik volg de club nog op de voet. Ik had niet verwacht dat Jaap Stam de nieuwe trainer zou worden, maar ik ben wel echt heel benieuwd hoe hij het zal gaan doen. Dat zien we echter volgend seizoen wel, want voor nu ga ik me helemaal bezig houden met dit prachtige seizoen van Eintracht."Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United denkt aan tijdelijk afscheid van toptalent Tahith Chong'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <