Resultaten x
Buitenland

Interview Jetro Willems: "Ben nog totaal niet bezig met Oranje"

Jetro Willems vertrok twee jaar geleden naar de Bundesliga. Daar koos hij verrassend voor Eintracht Frankfurt. Die keuze lijkt voor de voormalige PSV’er uitstekend uit te pakken. Zo won hij afgelopen seizoen al de beker, speelt hij dit jaar voor kwalificatie van de Champions League en mag hij zich na gisteravond kwartfinalist van de Europa League noemen. ELF Voetbal sprak de linksback na afloop van de 0-1 Europa League-zege op Internazionale.
15-03-2019 11:00 door Aaron Deckers

Dankzij de zege in Milaan kwalificeerde Eintracht zich voor de kwartfinale. "We zijn door en dat is lekker", sprak Willems na afloop. "Eigenlijk hebben we tegen Inter alleen in de eerste helft van de thuiswedstrijd een mindere helft gespeeld. De rest van de tijd zijn we beter geweest dan Inter. Zo creëerden we ook vandaag weer veel meer kansen dan zij."

Achttienduizend meegereisde Duitse supporters zaten in Milaan op de tribune. "Ik had al verwacht dat er veel fans zouden komen vanuit Duitsland. Het is ook maar een kleine acht uurtjes rijden. Zij kijken denk ik ook graag naar onze wedstrijden omdat we leuk voetbal spelen en dat heeft ons de afgelopen tijd al veel opgeleverd. Het was fantastisch om vorig jaar de beker te winnen en heerlijk dat we dat dit jaar al hebben mogen bekronen met een plaats in de kwartfinale. Ik ben benieuwd wie onze tegenstander gaat worden daarin, maar ik heb eigenlijk geen voorkeur."

De voormalig PSV’er liet daarnaast weten zijn ex-club nog steeds te volgen. Ondanks zijn goede spel wil hij nog niet vooruit kijken naar een plek in Oranje: "Dat is echt iets waar ik me op dit moment nog totaal niet mee bezig houd. Het gaat zo goed met onze club dat ik me echt volledig op mijn club aan het richten ben. Laten we eerst maar eens kijken wat we dit seizoen nog kunnen presteren."Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United denkt aan tijdelijk afscheid van toptalent Tahith Chong'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <