Resultaten x
Jukebox

De Jukebox: Dylan Seys (RKC Waalwijk)

Aflevering 6 van de nieuw gelanceerde muziekrubriek op ELF Voetbal. De Jukebox van... Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert. Deze keer de keuze van Dylan Seys, de 22-jarige aanvaller van RKC Waalwijk.
25-01-2019 11:00 door Sander Berends

Sinds dit seizoen is de Belgische flankspeler de vaste DJ in de kleedkamer van de Brabantse Eerste Divisieclub. “Vorig seizoen moest ik nog concurreren met onze doelman Etiënne Vaessen, maar een aantal jongens vond dat hij schijtmuziek draaide, haha. Ze vonden dat hij te vaak nummers uitzocht waarin werd gepraat en een verhaal werd verteld. Ik draai vaker nummers met een lekkere beat erin. Dit seizoen ben ik voor negentig procent degene die de boxen laat knallen.”

“Er staan inmiddels 1100 nummers op mijn Playlist. Via de bluetooth-functie van mijn mobiele telefoon bedien ik de Bose-box in de kleedkamer. Ik probeer verschillende soorten muziek te laten horen. Inspiratie doe ik op door veel naar YouTube te luisteren. Als ik een lekker nummer in een club hoor dat ik niet ken, laat ik Shazam meelopen. Ik houd van vernieuwing en probeer altijd bij te blijven.”

“Ik bezoek redelijk vaak optredens. Een vriend van me is sponsor van Tomorrowland. Ik ben haast jaarlijks daar te vinden. Kan zelfs last-minute beslissen of ik ga of niet. Ik ben ook regelmatig naar Dimitri Vegas & Like Mike geweest en probeer naar Chris Brown te gaan als hij in België komt. In Nederland heb ik nog nooit een concert bezocht. Daar moet ik me toch eens in gaan verdiepen.”

“Ik probeer mijn muziek af te stemmen op het moment. Ik heb een aantal nummers dat voorbijkomt voor aanvang van de wedstrijd. Maar ook eentje die het na een overwinning goed doet. Welke? Losing It van Fisher. Daar zit een lekker goede beat in en verhoogt de feestvreugde. In mijn auto draai ik ook altijd muziek. Volle bak.”

1.

J’Oubie Tout – Jul

“Een Franstalig nummer over de liefde met een goede beat. Bij het hele team slaat hij aan.” 2.

Big Orgus – DJ Furax VS Redshark

“Deze komt al uit 2013, maar blijft heerlijk na een overwinning.” 3.

No Diggity – Blackstreet featuring Dr. Dre

“Deze is nog steeds heel populair in de kleedkamer. Jongens als Stijn Spierings en Etiënne Vaessen vragen hem aan. Ik houd van alle stijlen. Deze old skool (nummer komt uit 1996, red.) vind ik leuk.” 4.

Djadja – Aya Nakamura

“Dit nummer van de Franse zangeres wordt ook vaak aangevraagd in de kleedkamer. De meeste Nederlanders spreken geen Frans, maar ze waarderen toch Franstalige nummers.” 5.

Even Dansen – DJ Dylvn featuring Caza, Zefanio & Défano Holwijn

“Ik twijfelde als vijfde tussen deze en Louboutin van Frenna. Ik vind Even Dansen net iets beter. Daar zit net iets meer zang en een beat in. Dylvn is ook een vriend van mij. Een van de eerste keren draaide ik hem na onze overwinning op FC Eindhoven. Iedereen ging erin mee. Er zit een goede vibe in.”

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <