Resultaten x
Jukebox

De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)

Aflevering 7 van de nieuw gelanceerde muziekrubriek op ELF Voetbal. De Jukebox van... Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert. Deze keer de keuze van Ronald Koeman, de 23-jarige (reserve)doelman van TOP Oss.
01-02-2019 09:00 door Sander Berends

"Dat de persman van de club op mijn naam uitkwam, verbaast me niet. Ik ben dit seizoen eigenlijk de kleedkamer-dj van TOP Oss. Vorig jaar hadden we Mats Grotenbreg (nu Jong Vitesse, red.). Hij wilde ook nog weleens de muziek draaien. Dit seizoen wil Delano Ladan zich af en toe mengen in de keuzes, maar zijn muziek valt minder in de smaak, haha."

"Delano draait een beetje gevoelige nummers. Rustige R&B, dat werk. De meeste jongens gaan toch sneller voor het bekende meezingwerk. In ons team zit natuurlijk ook een aantal oudere jongens. Hun voorkeur ligt wat meer bij de muziek van de oude stempel. Die draai ik ook gewoon hoor. Geen probleem. Iedereen in het team is voor mij gelijk. Al houdt de oudere garde ook van een stille kleedkamer. De muziek staat daardoor ook vaak genoeg gewoon uit.”

“Naar concerten ga ik zelden. Sterker nog, eigenlijk bijna nooit. Dat is erg lastig in combinatie met het voetbal. Al lijkt het me zeker leuk om eens een concert mee te maken. Van wie? Dat vind ik heel lastig. Die keuze is niet te maken."

1.

Gunshot - Maître Gims

"Een dancenummer waar iedereen echt op los gaat. Ik draai hem vaak na een overwinning! Die slaat altijd in." 2.

All Night - Figogang

"Dit nummer komt uit mijn vriendengroep. Ik gooide het daarna in de carpoolgroep en dat sloeg direct aan. Ik rijd altijd samen met onze eerste doelman Nick Olij en Jordy ter Borgh. Daarna heb ik het nummer in de kleedkamer geïntroduceerd. Daar wordt hij nu ook vaak gedraaid." 3.

Lekkerding - John West

"Dit nummer moet ik vaak opzetten van de oudere garde. Ik heb er zelf wat minder mee. Maar ja, ik denk ook aan de oudere jongens." 4.

Paranoia - Jonna Fraser & Yung Felix

"Dit vind ik een van de beste nummers van 2018. Jonna Fraser is erg populair bij voetballers. Ook bij ons. Ik weet dat hij veel spelers persoonlijk kent, maar ik heb hem nog nooit ontmoet. Ik draai ook vaak een deel uit zijn studiosessie bij 101Barz, de hiphopzender van 101 TV, het digitale kanaal van BNN, dat gepresenteerd wordt door Rotjoch. Sessie 269 duurt ruim tien minuten. Ik draai dan het deel na drie minuten en tien seconden. Daar gaan we ook allemaal los op." 5.

Een Bom - Henk Dissel

"Mijn vijfde keuze was een lastige. Ik dacht aanvankelijk aan Djadja van Aya Nakamura, maar die heeft Dylan Seys van RKC Waalwijk vorige week natuurlijk al gekozen. Henk Dissel heb ik uitgezocht voor het team. Hier kunnen we allemaal op los gaan."

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <