Resultaten x
Overige

Anzhi-trainer: 'Dzsudzsak per 3 juli één van ons'

De Russische club Anzhi Makhachkala heeft zich officieel gemeld bij PSV voor middenvelder Balazs Dzsudzsák.

10-06-2011 21:13 door Redactie ELF Voetbal

Volgens de Russische media heeft Dzudzsák zelf al een akkoord bereikt met Anzhi, dat momenteel vierde staat in de Russische competitie. Marcel Brands bevestigde tegenover Voetbal International dat de club zich bij PSV heeft gemeld. "Dat wil zeggen dat het nu concreet en serieus aan het worden is," aldus de technisch manager.

Dzsudzsák heeft nog een contract tot 2015 in Eindhoven, maar heeft er geen geheim van gemaakt graag te verkassen. PSV kan de transferinkomsten ook goed gebruiken, gezien het enorme financiële verlies over vorig seizoen en het gemis van inkomsten uit de Champions League.

Anzhi heeft zijn thuisbasis in Makhachkala, de hoofdstad van Dagistan. De spelers trainen echter ook geregeld in Moskou. De Braziliaanse vedette Roberto Carlos is aanvoerder van het elftal, dat onlangs oud-Ajacied Mbark Boussoufa verwelkomde.

UPDATE (1): Volgens welingelichte bronnen van VI hebben PSV en Anzhi Makhachkala een akkoord bereikt over de transfer van Balazs Dzsudzsák. Naar verluidt is met de overgang een transfersom van veertien miljoen euro gemoeid.

UPDATE (2): Gadzhi Gadzhiev verwacht dat Balazs Dzsudzsak zich op 3 juli aansluit bij de selectie van Anzhi Makhachkala. Volgens de Russische oefenmeester is het zeker dat de Hongaarse PSV-er na dit seizoen voor zijn werkgever uitkomt.

"We hebben een contract afgesloten met Dzsudzsak", zegt Gadzhiev glimlachend tegenover Sport-Express. "Ik zal niet nader in details treden over de overeenkomst, maar ik kan wel zeggen dat het gaat om een meerjarig contract. We verwachten dat hij zich op 3 juli meldt bij de groep in Oostenrijk, waar wij dan een trainingskamp beleggen."

PSV en Anzhi Makhachkala hebben nog geen melding gedaan van een officiële transfer, maar volgens Gadzhiev zal daar spoedig verandering in komen. De Russische club betaalt naar verluidt veertien miljoen euro om het tot medio 2015 lopende contract van de Hongaarse PSV-er af te kopen.

Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Racing Club stuurt miskoop Mateo Cassierra terug naar Ajax'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <