Resultaten x
Overige

Zwolle en Cambuur ruilen verdedigers - Feyenoord wil Van Gastel behouden

Ook vandaag blijft het nieuws binnenstromen op de redactie. Om dit overzichtelijk te houden, bundelt ELF Voetbal het in overzichtelijke round-ups. Hieronder het binnenlandse nieuws van woensdag 26 januari.

26-01-2011 18:30 door Redactie ELF Voetbal

ZWOLLE - De verdedigers Rudy Jansen en Dennis van der Wal zijn per direct van club gewisseld. Jansen vertrekt naar FC Zwolle, terwijl Van der Wal overstapt naar SC Cambuur. Dat meldt althans Ard de Graaf, commercieel manager van FC Zwolle via Twitter. De Graaf laat eveneens weten dat Martin Guarino op proef is bij Monza, de club van Clarence Seedorf.

ROTTERDAM - Feyenoord wil Jean-Paul van Gastel langer aan de jeugdopleiding verbinden. De Rotterdammers hebben de 38-jarige jeugdtrainer, in het verleden speler van de club, een nieuw contract aangeboden. Van Gastel, die als jeugdcoach al twee landstitels binnenhaalde, gaat binnenkort om tafel met algemeen directeur Eric Gudde.

AMSTERDAM
- Tonny Bruins Slot wordt per direct scout voor Ajax. De Amsterdammer gaat op parttime basis aan de slag en zal de tegenstanders van het eerste elftal analyseren. Bruins Slot was eerder werkzaam onder Johan Cruijff en Ronald Koeman en wordt geroemd om zijn tactisch inzicht. Bij Almere City FC, waarmee Ajax een samenwerkingsverband heeft, is Bruins Slot lid van de Raad van Commissarisen.

ROTTERDAM - Mario Been beschikt weer over Diego Biseswar voor het uitduel met FC Twente komend weekend. De aanvaller van Feyenoord deed vanmorgen met de groepstraining mee en is wedstrijdfit. Het is zeer de vraag of Been de aanvaller in de selectie opneemt; de oefenmeester stuurde hem weg van het trainingskamp in Oman vanwege een eerder opgelopen knieblessure. Tegen de regels in speelde de aanvaller een zaalvoetbaltoernooi en raakte geblesseerd.

EMMEN - Henk Kesler heeft een nieuwe baan. De vorig jaar vertrokken directeur betaald voetbal gaat aan de slag bij een dierentuin in Emmen. Kesler wordt programmadirecteur en zal verantwoordelijk zijn voor de op handen zijnde verhuizing van het dierenpark.

WAALWIJK - RKC Waalwijk start in samenwerking met T&S Group en Olympia Uitzendbureau een uitzendbureau: RKC Werkt. Dit bureau zal als op zichzelf staand orgaan gaan opereren vanuit het Mandemakers Stadion. Net als ieder ander uitzendbureau is hierbij het doel een match te maken tussen werkzoekenden en het bedrijfsleven.

DEVENTER - Resit Schuurman maakt per direct de overstap van Heracles Almelo naar Go Ahead Eagles. De 31-jarige verdediger zou eigenlijk pas in de zomer getransfereerd worden, maar beide partijen zijn akkoord gegaan met een vervroegde overgang. Schuurman kan mogelijk vrijdag zijn debuut maken wanneer Go Ahead Eagles aantreedt tegen Almere City FC.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Robert Maaskant volgt Maurice Steijn op als hoofdtrainer van VVV-Venlo'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <