Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

Overige

Bosz: 'Dit kan niet zomaar voorbij gaan'

"Een absolute wanprestatie", "We moeten ons schamen" en "Dit kan niet zomaar voorbij gaan." De woorden na afloop van de uitschakeling in de KNVB-Beker bij Heracles Almelo door de amateurs van Achilles '29 waren niet mals.

12-11-2010 12:07 door Redactie ELF Voetbal

"Dit is een absolute wanprestatie", stak trainer Peter Bosz van Heracles Almelo van wal in de Groesbeekse buitenlucht. "We begonnen goed aan de wedstrijd, komen 0-2 voor, er is helemaal niets aan de hand. In de laatste minuut van de eerste helft krijgen zij een strafschop, terwijl ze nog helemaal niet voor de goal zijn geweest. Het was in feite hun eerste kans. Ook al wordt het dan 1-2, dan is er nog niets aan de hand."

"Maar na rust deden we alles verkeerd wat we maar verkeerd konden doen. Iedere diepe bal zorgde ervoor dat er een speler van hun alleen voor de keeper verscheen. Dan is het duidelijk dat de organisatie op het veld niet goed staat. In de tweede helft hebben we alles slecht gedaan. Als profclub mag je nooit verliezen van amateurs. Dit kan duidelijk niet zomaar voorbij gaan."

Antoine van der Linden had later tegen RTV Oost dezelfde bewoordingen. "We moeten ons schamen. In de tweede helft leverden we een wanprestatie. We konden niets meer creëren." Zelf speelde Van der Linden indirect een negatieve rol door de strafschop te veroorzaken, die de 4-3 opleverde. "De beslissing was op zijn zachtst gezegd discutabel. Ik speel voor honderd procent zeker de bal. Je ziet de bal ook weggaan. Daarna moeten we risico's gaan nemen en incasseren we nog een vijfde treffer. We moeten maar eens bij elkaar gaan zitten. Bovendien moeten er maar eens over gaan praten hoe we de meegereisde supporters tegemoet kunnen komen."

Mark Looms viel in de 72e minuut uit met een heupblessure. De ernst daarvan na de wedstrijd was nog onduidelijk.
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <