Resultaten x
Overige

VVV doet uitstekende zaken met FC Porto

VVV-Venlo heeft twee nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. De 19-jarige José Filipe Soares Pesqueira oftewel 'Josué' en de 20-jarige Jorge Miguel Feijoca Chula 'Chula' worden voor één seizoen gehuurd van FC Porto

25-06-2010 18:45 door Redactie ELF Voetbal

Josué heeft in alle nationale jeugdelftallen van Portugal gespeeld en was vorig seizoen verhuurd aan Peñafiel, een club uit de tweede divisie van Portugal. De linker aanvallende middenvelder werd tijdens het 4-landentoernooi onder 20 jaar in mei uitgeroepen tot beste speler van het land.

Chula maakt deel uit van het nationale elftal -19 en speelde net als zijn teamgenoot ook in Portugal -17. Vorig seizoen kwam hij als huurling uit voor Tourizense in de tweede divisie. Chula is een buitenspeler.

"De komst van deze spelers is in veel opzichten goed voor onze club", reageerde directeur voetbalzaken Mario Captein. "Allereerst krijgen we twee spelers erbij die in vertegenwoordigende elftallen spelen of hebben gespeeld en die zijn opgeleid bij FC Porto en dus van toegevoegde waarde zullen zijn voor VVV-Venlo. Tevens zorgen deze deals ervoor dat de samenwerking met FC Porto verder uitgebouwd wordt. Een prima zaak dus."
 
VVV slaagde er ook nog bijna in om Diogo Viana op huurbasis over te nemen. Onderhandelingen met de aanvaller liepen echter stuk, omdat de nieuwe Porto-coach André Villas-Boas de speler wil behouden voor zijn eigen elftal.

Josué en Chula trainen zaterdagochtend eerst apart bij VVV, waarna zij 's middags om 16:00 uur aandachtig toeschouwer zullen zijn bij het oefenduel van hun nieuwe werkgever tegen SV Blerick. Maandag sluit het tweetal aan bij de groepstraining.

Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Interesse voor Feyenoord-talent Touré vanuit binnen- en buitenland'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <