Resultaten x
Tweede-divisie

Donny Navajas Sanchez van BVV Barendrecht gaat voor modellencarrière: "Ik hoop op Armani"

Donny Navajas Sanchez is niet alleen voetballer bij BVV Barendrecht, maar timmert ook aan de weg als model. In november vliegt hij naar Milaan. ELF Voetbal sprak met hem over modellenwerk, zijn bekende vriendin en natuurlijk Barendrecht.
31-10-2018 21:55 door Sander Kruitbos

Wanneer wij Donny aan de lijn krijgen, is hij net bezig met een fotoshoot. “Ik ben nu in Rotterdam. Dit doe ik samen met mijn vriendin voor een oude buurjongen van mij. Hij doet veel met fotografie en vroeg of ik hem wilde helpen.”

Modellenwerk

Navajas reist dit weekend af naar Milaan voor modellenwerk. Het werk als model kwam bij toeval op zijn pad. “Al lange tijd zeggen mensen dat ik model moest worden. Ik focuste me op voetbal. Als ik modellenwerk kon doen, zou ik wel gescout worden. Toen kreeg ik een nieuwe relatie en mijn vriendin zei dat ik het echt moest doen. In Rotterdam kwam ik Regilio Tuur tegen. Die traint best veel modellen van Victoria's Secret en heeft er verstand van. Hij zei dat ik goud in handen had. Er zijn toen foto’s van mij gemaakt. Die zijn opgestuurd naar een agency, LEAD Model. Daar is het opgepikt en zij stuurden foto’s naar I LOVE Models, gevestigd in Milaan. Daar wilden ze mij graag hebben. Zo is het een beetje gegaan. Ik ga veel castings lopen en hoop op een klus bij Armani of Dolce and Gabbana."

Het werk als model is lastig te combineren met voetbal. “Als ik me echt wil focussen op modellenwerk, is dat bijna niet te combineren. Ik wil ook niet de ene zaterdag wel naar het voetbal komen en de andere dag niet. Als ik me ergens voor inzet, moet ik er ook voor de volle honderd procent voor gaan. Dat heb ik ook met voetbal. Wanneer ik in Milaan ben en het wordt niks, dan ben ik zo weer terug. Ik heb aangegeven bij de club dat ik het een maand ga proberen.” En als het wel wat wordt? “Dan moet ik een keuze maken. Ik leg dan alles naast elkaar elkaar. Daar wil ik het nu nog niet over hebben.”

Vriendin

De vriendin van Navajas, Natasja, is bekend van Temptation Island. Zij doet zelf ook regelmatig shoots. Moeite met de bekendheid van zijn vriendin heeft de Barendrecht-speler niet. “Natuurlijk gaat ze met andere mensen op de foto en krijgt ze aandacht. Ik weet toch dat ze in de avond weer bij mij in bed ligt.” Of hij ooit meedoet met Temptation Island? “Geen idee. Misschien als de dag ooit komt, dat we er over nadenken.”

Teleurstelling

Als model maakt de middenvelder stappen, maar met zijn ploeg Barendrecht gaat het minder goed. Ondanks dat Navajas Sanchez afgelopen zaterdag nog drie keer scoorde tegen Rijnsburgse Boys. “Het is belangrijk dat we als team spelen en niet de kopjes laten hangen. We moeten erin gaan geloven. Wat er aan de hand is, durf ik niet te zeggen. Het zijn vaak persoonlijke fouten geweest die ons de das omdoen. Soms zijn we beter dan een ander elftal en verlies je toch.”Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United denkt aan tijdelijk afscheid van toptalent Tahith Chong'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <