Resultaten x

Dit zijn de mogelijke vervangers van Ronaldo in Madrid

Na het historische nieuws van dinsdagavond is het tijd om de balans op te maken. Juventus heeft nu de beschikking over een wereldster die een immens deel van het salarishuis op zal eisen. Real Madrid zal daarentegen gaan uithuilen. De Madrilenen zullen na het vertrek van de Portugese superster op zoek moeten naar een waardige vervanger. Hiervoor zal de Champions League-winnaar waarschijnlijk diep voor in de buidel moeten gaan tasten. Dit zijn de mogelijke nieuwe uithangborden Real Madrid.
11-07-2018 20:11 door Thijs de Bruijn

Eden Hazard

Lijkt over het algemeen het meest realistische transfertarget voor Real Madrid. Hij beschikt immers niet over een enorm lang contract, speelt al zes jaar voor dezelfde club en lijkt dus rijp voor een nieuwe uitdaging en hij bespeelt dezelfde positie als Ronaldo. Bovenal zal hij een zeer verdienstelijke vervanger van de Portugese superster zijn. De linksbuiten, die met België dinsdagavond in de halve finale van het WK strandde tegen Frankrijk, verkeert op dit moment zelfs in een betere vorm dan Ronaldo. Hazard was namelijk een van de sterspelers op het WK. Maar ook in clubverband heeft Hazard zich al meermaals bewezen. Al jarenlang is hij een vaste waarde bij Chelsea en kende hij vele successen. Met The Blues mocht hij tweemaal de landstitel en een keer de prijs voor speler van het jaar in de lucht liften. Bij Real Madrid zou hij zijn palmares nog verder uit kunnen gaan bereiden. Hij lijkt in ieder geval kanshebber nummer een voor de vrijgekomen positie in Madrid. 

Kylian Mbappé

Hazard is niet de enige WK-ster die aanspraak maakt op de vacature in Madrid. Ook finalist Mbappé wist indruk te maken op het eindtoernooi in Rusland. Mbappé maakt zelfs nog aanspraak op twee WK-prijzen. Zo kan hij de wereldbeker en de gouden bal nog meenemen in zijn koffer op de weg terug naar Frankrijk. Er bestaat dus ook nog een kans dat hij een mooie transfer aan een succesvolle zomer toe kan gaan voegen. Een overstap van Mbappé is echter minder waarschijnlijk dan een overstap van Hazard. Op papier heeft de Fransman namelijk al een transfer gemaakt in de zomerse transferperiode. PSG heeft op 1 juli definitief de optie op koop van Mbappé gelicht. Technisch gezien kan Mbappé alsnog een transfer gaan maken, maar de kans is klein dat PSG de jongeling zal laten gaan.

Leroy Sané

Sané was deze zomer niet te bewonderen op het WK. Tot ieders verbazing werd de aanvaller niet opgeroepen voor de nationale ploeg. Toch maakt Sané aanspraak op de vacature in Madrid. Bij zijn club, Manchester City, heeft de Duitser namelijk twee uitstekende jaren achter de rug. Vooral in het afgelopen seizoen draaide de linksbuiten uitstekend. De 22-jarige aanvaller beschikt bovendien nog steeds over genoeg potentie. Bij Real Madrid zou Sané daarom nog door kunnen gaan groeien. Of hij op dit moment al aan de prestaties van Ronaldo kan tippen is nog de vraag, maar dat hij de capaciteiten heeft om in de toekomst wel het gewenste niveau te halen, lijkt als een paal boven water te staan.

Robert Lewandowski

Al meerder malen in verband gebracht met Real Madrid, maar tot een definitieve overstap kwam het nooit. En dat terwijl de Pool het zelf ook niet onder stoelen en banken steekt dat hij wel open staat voor een dienstverband in de hoofdstad van Spanje. Lewandowski zal echter gehaald worden voor de spitspositie waardoor hij Karim Benzema naar de bank zal doorverwijzen. Marco Asensio zal in dat geval de basisplaats aan de linkerkant op zich gaan eisen. De ideale vervanger zal Lewandowski niet zijn. Toch kan hij, ook als spits, het nieuwe uithangbord van de Madrilenen worden.

Harry Kane

Voor Kane geldt hetzelfde als voor zijn Poolse collega-aanvaller. Dat hij doelpunten kan maken, staat vast. Kane kan echter niet uit de voeten op de linksbuitenpositie van Ronaldo. Hetzelfde scenario zal weer volgen. Benzema zal plaats gaan nemen op de reservebank en Asensio zal een plek in de basiself gaan opeisen. 

Het droomscenario

In het ultieme droomscenario zal Real Madrid bij PSG aan gaan kloppen voor Neymar. De Braziliaanse aanvaller zou de beoogde opvolger van Ronaldo zijn. Een transfer van Neymar zou echter vrij onmogelijk zijn. Zo zal er een exorbitant hoge vraagprijs vastgesteld worden door PSG. Bovendien zal Neymar zichzelf ook even achter de oren krabben. De aanvaller speelt immers pas een jaar in het shirt van de ploeg uit Parijs.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Jasper Cillessen verlaat FC Barcelona voor Valencia of AS Roma'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <