Resultaten x

Dit kunnen de Premier League-clubs beter doen met de Scudamore-gelden(1)

Wie jarenlang een voetbalbedrijf runt kan bij zijn afscheid een cadeautje verwachten. Een mooi horloge misschien. Een paar gesigneerde shirts? Nee hoor. Richard Scudamore laat de Premier League achter zich en krijgt 250.000 pond per club. Ruim vijf miljoen euro. Heeft-ie helemaal niet nodig. Daarom aan alle twintig Premier League-bespelers een suggestie wat ze beter met tweeëneenhalve ton kunnen doen. Hier deel 1.
15-11-2018 10:14 door Jan Willem Spaans

AFC Bournemouth: Zeven keer gratis voor uitfans

Wie van zo ver de moeite neemt om naar Bournemouth af te reizen, kun je best belonen met gratis kaartjes. Het uitvak van het Vitality Stadium is het grootste niet. Voor 250.000 pond kun je het zeven keer gratis openstellen. De volgende tegenstanders zijn het al eens.

Arsenal: Een hokje voor Arsenal Fan TV

De wintermaanden komen eraan, de heren van Arsenal Fan TV gaan het koud krijgen. Het trio maakt items rondom alle wedstrijden van de Gunners. Tijd om te voorkomen dat een verkoudheid ze velt. Zelfs in Londen kan je voor dat geld nog wel een hokje bouwen.

Brighton: Vijfduizend gratis shirts

Het thuisshirt van de Seagulls lijkt in vijf minuten bedacht te zijn. Er is weinig mis mee, maar wie er al een of twee heeft zal niet snel vijftig pond uit zijn mouw schudden voor dit exemplaar. Van de Scudamorebonus kunnen ze vijfduizend stuks weggeven.

Burnley: Heel veel pints in de Royal Dyche

Toen Burnley onverhoopt Europa inging, werd de Princess Royal omgedoopt in de Royal Dyche, naar Burnley-trainer Sean Dyche. Dyche zelf hoeft zijn pint officieel nooit meer af te rekenen, maar voor 250.000 pond kan hij een aardig feestje geven met zo ongeveer 85.000 pints.

Cardiff: Routekaarten voor de Championship uitdelen

Het zal bij een jaartje blijven. Neil Warnock zal iedereen de schuld geven, maar zijn ploeg komt gewoon kwaliteit tekort. We stellen voor dat ze in Zuid-Wales investeren in een wegenkaart met Championship-clubs erop gemarkeerd en die aan iedereen uitdelen.

Chelsea: Gratis designerhandschoenen voor de VIPS

Bij Chelsea is niet het mooiste, maar alleen het duurste goed genoeg. Er zijn handschoenen van Undercover in omloop voor 500 pond per paar. Ze zien er niet uit, maar dat doet er niet toe. De VIPS hebben dan in elk geval warme handjes.

Crystal Palace: Verplaats de Holmesdale Fanatics

De fanatieke aanhang op Selhurst Park is boos omdat ze in een hoek worden weggestopt. Dat komt de sfeer niet ten goede. Met dit extra zakcentje zou je een verhuizing kunnen bekostigen, zodat Palace-uit weer een helse middag wordt.

Everton: Een paar goede architecten inhuren

Zelfs de Noord/Zuid-lijn is sneller bedacht en gebouwd dan een nieuw onderkomen voor de Toffees. Die lopen nu al jaren te rotzooien met een ander stadion, het komt er nooit van. Misschien kunnen een paar extra architecten wat?

Fulham: Een contract met de lokale pizzeria afsluiten

En ja, dat zal duur zijn: Fulham speelt in de duurste wijk van het land. Bij Leicester City beloonde Claudio Ranieri zijn ploeg voor een clean sheet met een tripje naar de pizzeria. Dat zal op Craven Cottage ook nodig zijn, de ploeg is zo lek als een zeef.

Huddersfield: Investeren in een gedenkteken

Bij veel kleine clubs die het goed doen volgt een éénmansshow. Pijnlijkste voorbeeld: Wigan Athletic. Daar stond op een goede dag voorzitter Dave Whelan voor het Dave Whelan Stadium een standbeeld van Dave Whelan te onthullen. Deze ploeg van Huddersfield Town verdient in het centrumpje een mooi plaatsje voor de fenomenale prestaties.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Nemanja Gudelj verruilt Guangzhou Evergrande voor slagvaardig Sevilla'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <