Resultaten x

Wedden op de Champions League-wedstrijd Juventus - Ajax? Check deze 6 nuttige tips

Ajax doet het momenteel fantastisch in de Champions League. De club heeft de kwartfinale bereikt en staat hier komende dinsdag voor de return tegenover Juventus. De eerste wedstrijd werd 1-1 waar Ajax misschien recht had op meer. Maar hoe gaat de return verlopen? Wil jij je bankroll verhogen door op deze wedstrijd te wedden? Houd dan rekening met de volgende zes tips voor je weddenschap.
15-04-2019 13:45 door Redactie ELF Voetbal

1.

Wed niet alleen voor de wedstrijdspanning

Denk niet bij jezelf: ik ga die wedstrijd van Ajax nog wat spannender maken door er op te wedden. Ga altijd alleen wedden om je bankroll te verbeteren, niet voor dat extra spanningselement. Tenzij dat natuurlijk je doel is en het geld puur bijzaak.

2.

Let goed op waar de "value" ligt

De kans is groot dat er heel veel gewed gaat worden op deze wedstrijd. Dit biedt kansen voor wedders die weten waar de value ligt. Zorg er daarbij voor dat je een goede kansberekening maakt en dat je de odds voor Juventus - Ajax in de gaten houdt. Mensen gaan op gevoel gokken, zorg ervoor dat jij dat niet doet en hier je voordeel mee doet.

3.

Houd de odds in de gaten, die verschillen van dag tot dag

Als jij op een grote voetbalwedstrijd als deze gaat inzetten, dan is het heel belangrijk dat je de odds gaat vergelijken. Bookmakers hanteren veelal verschillende odds. Aan de hand van reeds geplaatste inzetten kunnen odds dalen danwel stijgen. Mocht Ronaldo bijvoorbeeld geblesseerd raken dan is de kans groot dat de odds voor winst van Ajax zullen dalen.

4.

Hoeveel inzetten? Maximaal 2% van je bankroll

Ga niet flink inzetten omdat dit zo'n mooie wedstrijd is. De stelregel is eigenlijk dat je nooit meer dan 2 procent van je totale bankroll tegelijk in moet zetten. Mocht de uitslag  onverhoopt anders uitvallen dan je verwachtte, dan ben je in ieder geval niet (een groot) gedeelte van je geld kwijt.

5.

Onderschat het thuisvoordeel van Juventus niet

Natuurlijk wil je graag dat Ajax deze Champions League wedstrijd wint. Maar onderschat nooit het thuisvoordeel van in dit geval Juventus. Wist je dat bijna 66 procent van de punten in Europese wedstrijden ook daadwerkelijk door thuisclubs wordt gepakt?

6.

Houd emoties buiten de deur

Als je tegen je favoriete club wedt, dan betekent dat niet dat jij ze in de steek laat. Je kan nog steeds een wereldfan zijn, maar het is beter om bij het maken van je weddenschap je verstand te laten spreken en je emotie uit te schakelen.

7.

Nog meer over de Champions League lezen? Kijk dan op de Champions League pagina van voetbalwedden.net.Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Manchester United denkt aan tijdelijk afscheid van toptalent Tahith Chong'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
jukebox Laatste: De Jukebox: Ronald Koeman (TOP Oss)
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <