Resultaten x
binnenland

De mooiste goals van week 32

En toen was er ook de Premier League. En Duits bekervoetbal. En de Eerste Divisie. Langzaam maar zeker is het voetbal in alle Europese landen weer op volle oorlogssterkte aan het raken. Dat betekent ook: genoeg ruimte om iedere week even een overzichtje te maken van mooie goals in 't weekeinde. Voila!

13-08-2019 13:00 door Jan Willem Spaans

Ibrahim Dresevic

Moet Kenneth Vermeer hem hebben? De sluitpost van Feyenoord vindt zelf dat de bal wel erg goed getrapt was. Moeten we hem gelijk in geven: Dresevic kan hem amper beter raken. Maar van zo'n afstand? Ach, laten we ervan genieten!

Memphis Depay

Ook hier mag je vragen of het keepertje niet ietsje meer had kunnen doen. We zullen zeggen: niet gek dat AS Monaco in sportieve problemen verkeert. Dat is alleen niet waar deze rubriek voor is: dit is voor mooie goals en voor mooie goals alleen. Quelle but, Memphis!

Paco Alcacer

Omdat een mooie vrije trap nou eenmaal een mooie vrije trap is. Spits Paco Alcacer heeft een aardige trap in z'n benen en demonstreert dat hier even in de bekermatch op bezoek bij KFC Uerdingen. 

Ben Close

Oh, leg hem daar maar neer kerel! Een middenvelder van Portsmouth uit de Engelse League One, je verwacht niet dat je dan te maken hebt met een fluwelen traptechniek. Misschien was dit gewoon een lucky, maar deze uithaal deed de mensen op Fratton Park vast terugdenken naar de dagen van Niko Kranjcar.

Júnior Moraes

Mag altijd, goede hakballetjes. Júnior Moraes is de zoveelste Braziliaan die op jonge leeftijd in Oekraïne opduikt om voor een megasalaris te spelen en bovendien kans te maken zich in de kijker van een absolute topclub te spelen. Wel, deze kerel maakt best kans als hij dit soort hakjes vaker produceert. 

Nu in de winkel
Aanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'Engelse en Italiaanse club op tribune voor VVV-back Pachonik'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <