Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Nieuwe ELF Voetbal zet spotlights op Malen, Fer, Ünüvar, Van Leeuwen en anderen

Eredivisietopscorer Donyell Malen, weldoener Leroy Fer, Ajax-toptalent Naci Ünüvar, transfertovenaar Ted van Leeuwen en de familie Nunnely. Allemaal komen ze uitgebreid aan bod in ELF Voetbal nummer 11, die vandaag is verschenen. En uiteraard nog veel meer!

25-10-2019 10:00 door Redactie ELF Voetbal

Donyell Malen

Alles wat Donyell Malen aanraakt, verandert in goud. De topscorer van de Eredivisie vertelt over zijn nieuw verworven status, debuteren bij Oranje, zijn band met zijn grootouders en zijn interesse voor muziek en Formule 1. “Ik ben fan van Lewis Hamilton. Knap hoe hij als donkere jongen zo ver gekomen is in zijn sport.”

Rafael van der Vaart

Op 13 oktober nam Rafael van der Vaart met een testimonial in Hamburg afscheid als profvoetballer. ELF Voetbal was erbij en sprak met vele hoofdrolspelers uit zijn carrière: Dirk Kuyt, Nigel de Jong, John Heitinga, Louis van Gaal, Khalid Boulahrouz, Andy van der Meijde en Giovanni van Bronckhorst. Maar vooral met Van der Vaart zelf. “Ik heb op mijn manier het maximale eruit gehaald en plezier was het toverwoord.”

Naci Ünüvar

Kranten, zelfs die in Barcelona, spreken al van de ‘nieuwe ster van Ajax’. Naci Ünüvar is zestien jaar, blinkt uit bij Ajax Onder 19 en hoopt komende maand met Oranje te schitteren op het WK Onder 18 in Brazilië. ELF Voetbal tekende zijn levensverhaal op aan de hand van gesprekken met vader Ayhan, familievriend Mo, bondscoach Peter van der Veen en natuurlijk met Naci zelf. “Misschien heb ik Naci in het begin iets te hard aangepakt.”

Leroy Fer

Na acht jaar trok Leroy Fer afgelopen zomer weer een Feyenoord-shirt aan. Hij moest van ver komen en wil nu de nieuwe leider van de ploeg worden. Buiten het veld zet hij zich ook in voor zijn naasten. De 29-jarige middenvelder aan het woord over een liefdadigheidsproject in Ghana, een speciaal rugnummer en natuurlijk over De Kuip.

Ted van Leeuwen

Hij staat bekend als een transfertovenaar die doorgaans geen konijn, maar een complete kinderboerderij uit zijn hoge hoed tovert. Het werkgebied van Ted van Leeuwen bij FC Twente beperkt zich niet tot de onderhandelingstafel. ’s Lands meest creatieve technisch directeur over L-vormige kleedkamers, verlichting, wifi en het herkennen van talent. “Misschien zie ik iets dat anderen niet zien.”

Ché Nunnely

Iedere vrijdagavond eet Ché Nunnely bij zijn oma in Almere. De band tussen de aanvaller van Willem II en zijn grootmoeder is hecht. ELF Voetbal schoof aan voor de specialiteit van het huis en hoorde een prachtig verhaal. Over de familie-achtergrond, handen schudden met Zlatan Ibrahimovic en het inlossen van zijn belofte. “Ché wil iedereen blij maken en dat gaat weleens ten koste van hemzelf.”

Vincent Janssen

Het was een verrassende move. Vincent Janssen tekende in augustus een contract bij CF Monterrey. Hoe het hem in Mexico vergaat? Er was weinig informatie te vinden, dus zochten we de Brabantse spits op in de miljoenenstad. Een bezoek dat anders verliep dan gepland.

Simon Makienok

Na twee jaar FC Utrecht staat de teller voor Simon Makienok op een schamele 83 minuten. Leed dat in het niet valt bij de beproevingen die de lange Deen naast het veld voor de kiezen kreeg. Wij sloten aan tijdens een wandeling van Makienok en zijn pluizige Samojeed Anton. “Dankzij hem heb ik me nooit alleen gevoeld.”

En verder:

Nathan Rutjes (Sparta Rotterdam), een dagje meelopen
Gustavo Hamer (PEC Zwolle), bijna vader
Op bezoek bij Liverpool
Oerend Hard Meebrullen
Serge Gnabry, portret van een goalgetter
Tweede Divisie: Franklin Lewis (Koninklijke HFC)
Superelf: Maceo Rigters
Talent: Dillon Hoogewerf
Cultheld: José Luis Chilavert
Blikvanger
Warming-up

ELF Voetbal nummer 11 valt vandaag bij de abonnees op de deurmat en ligt in de winkelschappen voor 5,50 euro.
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <