Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Transfercarrousel: op wie richt Manchester United zich komende zomer?

Hoewel Manchester United afgelopen seizoenen miljoenen investeerde in onder anderen Harry Maguire, Fred en Paul Pogba presteert de gewezen topclub ook deze jaargang weer ondermaats. Dus wordt de geldbuidel komende zomer waarschijnlijk weer getrokken. Op wie richt Manchester United zijn pijlen?

13-02-2020 16:42 door Tim Beck

Jadon Sancho

Net als Liverpool en vrijwel alle andere topclubs zit Manchester United achter Jadon Sancho aan. Manchester United zou op pole-position liggen om Sancho te strikken, maar bij Liverpool doen ze er alles aan om de rivaal af te troeven. De buitenspeler weet wat het is om in Manchester te voetballen, want voordat hij naar Borussia Dortmund trok speelde hij in de jeugd van Manchester City.

Jude Bellingham

Een nog vrij onbekende naam tussen alle voetballers van wereldniveau. Jude Bellingham komt nu nog uit voor Birmingham City. Hoewel Bellingham in juni pas zeventien jaar wordt, speelde hij dit seizoen al 28 wedstrijden. Het zal niet lang duren vooraleer het supertalent de stap naar een Engelse topclub zal zetten. Manchester United is er alles aan gelegen om hem naar Old Trafford te halen.

Jack Grealish

Manchester United zou dolgraag kwaliteit toevoegen aan het middenveld. Daarvoor is liefst 160 miljoen pond gereserveerd. De namen die naar Old Trafford moeten komen: Jack Grealish van Aston Villa en James Maddison van Leicester City. Hoewel Aston Villa in de onderste regionen bivakkeert, is Grealish aan een prima seizoen bezig. De 24-jarige middenvelder maakte zeven doelpunten en gaf vijf assists. Hoewel Grealish groot fan is van de club waarvoor hij momenteel uitkomt, heeft hij het niveau om een stap omhoog te maken.

James Maddison

James Maddison

James Maddison moet de andere versterking worden. De aanvallende middenvelder ging in 2018 voor 25 miljoen euro van Norwich City naar Leicester City. Inmiddels is de enkelvoudig Engels international minstens het dubbele waard. Toch zal Leicester City hem niet voor 50 miljoen euro laten gaan, want in de pers worden al bedragen van negentig miljoen euro genoemd. Manchester United en Leicester City weten hoe het is om te onderhandelen op het scherpst van de snede, want afgelopen zomer maakte Harry Maguire na lang getouwtrek de overstap naar Manchester.

Corentin Tolisso

Een goedkopere optie is Corentin Tolisso. De Fransman is geen vaste kracht bij Bayern München en zou op zoek zijn naar meer speelminuten. Tolisso is nog altijd pas 25 jaar en zijn beste seizoenen moeten nog komen. Manchester United wilde Tolisso afgelopen winter al hebben op huurbasis, maar daaraan weigerde de club uit Beieren mee te werken. De interesse is nog niet gestild, want Manchester United heeft nog steeds een oogje op de multifunctionele Tolisso.
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <