Resultaten x
#stay-at-home

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket.

Bestaande uit 
- ELF Voetbal 90's Special 
- ELF Voetbal Cult Special 
- ELF Voetbal Clubiconen Special 

binnenland

Interview Mino Raiola:"Weet zeker dat De Ligt zich nog blijft ontwikkelen"

Een wedstrijd met een dubbele lading: AC Milan - Juventus. Uiteraard was Mino Raiola was aanwezig.  De zaakwaarnemer genoot van de duels tussen zijn pupillen Zlatan Ibrahimovic en Matthijs de Ligt. "Het was in het begin wennen voor Matthijs, maar hij maakt een uitstekende ontwikkeling door."

14-02-2020 17:00 door Aaron Deckers

De twee Italiaanse grootmachten speelden donderdagavond tegen elkaar in de halve finale van de Coppa Italia, het Italiaanse bekertoernooi dat in de laatste fase een heen- en terugwedstrijd kent. In San Siro stapte er voor zeventigduizend toeschouwers na negentig minuten geen winnaar van het veld. Het werd 1-1. Dat zag ook Mino Raiola, die Zlatan Ibrahimovic en Matthijs de Ligt verbeten duels zag afwerken. "Prachtig om die twee tegen elkaar te zien strijden", vertelde de Haarlemse Italiaan, bekendstaand als machtigste zaakwaarnemer in de voetbalwereld, na afloop tegenover ELF Voetbal.

"Ik heb genoten van hun onderlinge duels. Al schrok ik wel even toen ze een redelijk hard luchtduel met elkaar aangingen.” De Zweed stak zijn arm te wijd uit en raakte De Ligt daarbij in het gezicht. Het gevolg: een gele kaart voor de spits. Na de wedstrijd sprak hij zijn beide cliënten in de catacomben van San Siro. "Toen zag ik net als tijdens de wedstrijd dat het wel goed zit tussen die twee. Het was juist mooi om te zien dat twee generaties zo tegen elkaar strijden. Daar hebben ze beiden veel aan en ik weet ook zeker dat ze allebei van deze avond hebben genoten.”

Toekomst

Tegenover de opgedaagde Italiaanse pers liet de zaakwaarnemer weten dat hij zich geen zorgen maakt over de toekomst van De Ligt. De centrale verdediger kreeg in Italië veel kritiek te verwerken, maar volgens Raiola maakt de oud-Ajacied een uitstekende ontwikkeling door bij Juventus. “Het was in het begin even wennen voor Matthijs. Je moet niet vergeten dat hij een jonge gast is die opeens in een van de sterkste competities komt te spelen bij een absolute topclub. Het is logisch dat je even nodig hebt om goed op gang te komen. De Ligt speelt de laatste tijd uitstekend en ik weet zeker dat hij zich nog blijft ontwikkelen.”

Over drie weken vindt de tweede confrontatie plaats tussen AC Milan en Juventus. Naast het gemaakte uitdoelpunt heeft de Oude Dame nog het voordeel dat onder meer Ibrahimovic en Theo Hernández door schorsingen niet mogen meespelen. Raiola vertelde nog dat Ibrahimovic ook volgend jaar voor het de ‘Rossoneri’ kan spelen. “De keuze is aan hem.”
Aanmelden
Advertorial
jukebox Laatste: De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)
superelf Laatste: Superelf Romano Denneboom: Van Gentenaar via El Ahmadi naar Elia
transfergeruchten Laatste: 'Bilal Basacikoglu gesignaleerd bij Trabzonspor'
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <