Resultaten x
Ballenmeisje

Het ballenmeisje: Chechu Bonelli

Van 2008 tot 2012 verdedigde Dario Cvitanich de clubkleuren van Ajax. Nu speelt de 34-jarige Argentijn voor zijn moederclub Banfield. Zijn vrouw staat nog wel wekelijks in de spotlights. Op haar zetten we deze week onze schijnwerpers. Het ballenmeisje deze keer is... Chechu Bonelli.
20-08-2018 12:30 door Redactie ELF Voetbal

In de zomer van 2008 tekende Cvitanich een contract voor vijf seizoenen bij Ajax. Dat betaalde ruim 7,5 miljoen euro aan Banfield om hem in te lijven. Een groot succes werd zijn Amsterdamse avontuur echter niet. Blessures zaten hem regelmatig dwars, Klaas-Jan Huntelaar bleek vooral in het begin een te grote concurrent en leenperiodes bij Pachuca CF en Boca Juniors leverden ook niet het gewenste resultaat op.

 

Les regalo esta foto jajaja BUEN JUEVES !!!

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Zijn carrière zette hij via OGC Nice, een nieuw Mexicaans en een Amerikaans avontuur door in Argentinië. Zijn vrouw Chechu Bonelli, met wie hij sinds 2011 een relatie heeft, kent een stabielere loopbaan. De blondine, geboren als María Cecilia Bonelli, is nog steeds hot. De Argentijnse is bekend als model, journalist en als chauffeur. Ze werd op 1 mei 1985 geboren in San Nicolás de los Arroyos in de staat Buenos Aires. Als dochter van María del Carmen en Juan Carlos Bonelli. Zij heeft drie broers, Juan Carlos, Juan Manuel en Juan Andrés.

 

La sonrisa es la única curva que hace que las cosas salgan derechas! #buenlunes PH @machadito1

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Zij studeerde aan de Nuestra Señora de la Misericordia. In juni 2008 incasseerde ze een zware klap in haar privéleven, toen haar moeder overleed na een terminale ziekte. De professionele geschiedenis van Chechu begon in 2003, dankzij de reality show van Super M-modellen. Ze eindigde als een van de vijf finalisten, al ging de eindwinst aan haar neus voorbij. Die was voor Paula Cháves. Het was voor haar wel het definitieve sein om de serieuze stap naar de modewereld te maken.

 

PH @machadito1 para @modelarte.estetica ?

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Na de reality show koos ze voor het bureau van de bekende Argentijn Ricardo Piñeiro. Na enkele jaren ingewisseld voor Dotto Models. Zo belandde ze ook in de televisiewereld. Ze werd gevraagd door FOX Sports voor de zogenaamde CX-programma's en vervolgens voor A jugar América. Ze maakte ook onderdeel uit van de staf van het programma Fuera de foco en enkele jaren geleden kreeg ze met Carolina Di Nezio haar eigen show op FOX Sports 360.

In 2008 maakte ze haar debuut als actrice in 100% Lucha, la película, een film waarin ze Carla speelde. Twee jaar later was ze samen met Dario Lopilato als presentator op het scherm te zien in het programma Comunidad 2.0 van El Trece. Tegelijkertijd runde ze het programma Tendencia op Channel 9. Daarnaast nam ze deel aan Dancing for a Dream 2010, waarin ze als vijfde ster werd geëlimineerd.

 

Look de hoy @thenewblackba @masnegroficial @rickysarkany

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Medio 2010 trad ze toe tot het Football for All-programma, dat ze op vrijdag 13 juli 2012 vaarwel zei om naar Nederland te reizen waar ze samen ging wonen met Cvitanich. Na het ontbinden van diens contract verhuisden ze naar Nice, waar Chechu verbonden bleef met FOX Sports en tegelijk freelancewerk verrichte voor FPT. Nu woont ze met haar man in Buenos Aires.

 

Sorry pero cuando se está de #vacaciones se suben estas fotos seguidas! Jajajaja #México

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

In juni 2012 nam ze deel aan de liedjeswedstrijd Cantando por un sueño 2012 (Singing for a Dream), maar ook hier bleef haar inzet beperkt tot een paar weken. De laatste jaren wordt ze door verschillende campagnes van kledingmerken ingezet en is ze een bekende verschijning op de billboards, de televisie en in de bladen. Nu presenteert ze programma's voor sportzender ESPN en staat ze onder contract bij modellenbureau Multitalent Agency.

 

Hoy se baila #salsa papi! Jajaja gracias @malapeluqueria @litebrush @meryvilariño @celesteuria

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Op 22 oktober 2012 bevestigde Chechu in het programma Fútbol para todos dat ze met Cvitanich een eerste kind verwachtte. Op 3 april 2013 om 0.31 uur werd dochter Lupe geboren. Op 23 december 2014 trouwde ze voor de burgerlijke stand en op 27 december 2014 voor de kerk met Cvitanich. Eind juni 2015 kondigde ze aan dat ze opnieuw zwanger was. Op 20 december 2015 werd de tweede dochter van het echtpaar, Carmela, geboren in Mexico.

 

@aynotdead st @urbangroupie ??????

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Op social media is ze ook fanatiek. Ze post diverse foto's van shoots en af en toe ook uit haar privéleven. Op Twitter heeft ze liefst 1.043.344 volgers aan zich gebonden. Op Instagram staat haar teller op 481.000. Meer dan haar manlief. Dat aantal zal nog ongetwijfeld nog verder blijven toenemen.

 

Solcito adorado ??? @bikinisguadalupecid

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

 

#belenmodaintima

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

 

#3semanas #sisepuede #postpregnancy @sweetvictorian by @merydelcerrok

Een bericht gedeeld door Chechu Bonelli (@chechubonelli) op

Nu in de winkelAanmelden
Advertorial
transfergeruchten Laatste: 'ADO Den Haag-talent op radar buitenlandse clubs'
jukebox Laatste: Zo verging het de vorige aankopen van Feyenoord uit Zuid-Amerika
betweters quiz Laatste: ELF Voetbal Betweters Quiz: Feyenoord - Ajax KNVB Beker
boulevard Laatste: Ex-liefje Balotelli maakt haar volgers gek met dansje
hoe is het met..? Laatste: Hoe is het met... Mauro Camoranesi?
ballenmeisje Laatste: Het ballenmeisje: Cristina Chiabotto
cultheld Laatste: Iván Campo: Koninklijke kelderklasser
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert
voetballer x Laatste: Voetballer X: "Ik heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen"
avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika
Privacyverklaring
X <